2777
2789
عنوان

بده بالای 35 سالگی بچه دار شم

654 بازدید | 46 پست

من همش دوس داشتم اختلاف سنیم با بچه م کم باشه ولی فهمیدم این اختلاف سنیه کم مال پولداراست.  

امثال من باید یه زندگیه خوب بسازیم و بعد بچه دار بشیم. 

بعد من خودم هنوز به ارزوهام نرسیدم حس میکنم اگه بچه دار شم اون بچه هم مثل مادرش به ارزوهاش نرسه.

بالای ۳۵ سالگی رابطه ی مادر و فرزندی به خاطر اختلاف سنی زیاد آسیب میبینه؟ 

خودمم مامانم ۳۴ سال ازم بزرگتره ولی خیلی با هم رفیق و صمیمیم،  تنها مشکلش اینه که مامانم نمیتونه باهام کوه و شهربازی بیاد به خاطر سن و سالش و بیماریش. 

بقیه ی چیزا رو مامانم پایمه. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اصلش ۳۵ 

خانمایی که دکتری میگیرن، بعد ازدواج میکنن

بچه دار نشن؟! 

دختر دایی من ۳۵ ازدواج کرد

الان ۳۷،تو تصمیمه مادر شدنه:) 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

منم با مامانم 35 سال اختلاف سنی داریم :/ و خیلی هم راحتم باهاش از حرف زدن درباره رل و آرایش و اینا :/ شهربازی و یه سری تفریحات رو آدم باید با دوستاش بره

https://t.me/lmn0p0_0 

این فقط یه حرف کلیشه و تکراریه 

اختلاف سنی کم یا زیاد 

شما تو هر سنی میتونی مادر موفقی باشی فقط اگر بخوای

خییلی از مادرها با اختلاف سنی کم چون جوونی نکردن شکسته شدن زود اتفاقا بیشتر حوصله بچه شونو ندارن 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

فعلا خودتون اولویت باشید 

یک مادر  مسن با حوصله پر هیجان که تجربه های خوب داشته بهتر از یک مادر جوان بی حوصله عصبی که آرزوی یک سفر به دلش مونده هست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍