2777
2789
برو حرف خودت و حرف منو دوباره بخون اینا هیچ ربطی بهم نداره هرکدوم از اینها مسبول داره از همونها ب ...

ربطی به اینه که کشوری که از لحاظ ضعیف باشه توان جنگ نداره 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
اسرائیل یه کشور کوچیک ولی کشورهای قدرتمندی مثل آمریکا و انگلیس پشتشنقدرت کشور ما در برابر اونا هیچه ...

ایران هم همینجور بی دستو پا نیست از نظر ارتشو سپاه وتجهیزات نظامی جزو ده کشور اول دنیا هستیم  بعدشم روسیه و چین یجورایی متحد ما حساب میشن حتی کره شمالی هم بارها از ایران اعلام حمایت کرد یعنی بمب اتم بزنن ماهم میزنیم بخاطر همین هم که شده جرات استفاده از سلاحهای اتمی رو ندارن  در ثانی ایران گفته یبار دیگه خطایی ازشون سر بزنه اسراییلو با خاک یکسان میکنه بخاطر حفظ موجودیت اسراییل این حرثومه ی فساد وسگ هار منطقه  هم که شده جرات حمله ی مستقیم رو ندارن  ازاینا گذشته چون یسری جنایتکار پشت هم هستن باید سکوت کنیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان