2777
2789

سلام عزیزم اول باید بدونی در چه سطحی هستی ، بعدش نسبت به سطح خودت یه سری منابع تهیه کنی و بخونی.

و برنامه ریزی کنی .

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

و اگر مایل بودی من با هزینه خیلی مناسب میتونم توی رفع اشکال، تدریس و یا حتی برنامه ریزی کمکت کنم🌹❤️

سوالی داشتی بپرس.

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

من دارم از طریق پرسانش یاد می‌گیرم، خیلی باحاله. اگر در حد زبانی که توی راهنمایی و دبیرستان بهمون یاد دادن بلد باشی می‌تونی خیلی راحت باهاش زبان یاد بگیری. 

از طریق تماشای فیلم و انیمیشن زبان رو یاد می‌ده. حدود یه هفته هم آموزش رایگان داره که ببینی خوشت میاد یا نه و اگر خوشت اومد اشتراک بخری. 

دولینگو هم عالیه و واقعا سطح زبانت رو بالا می‌بره اما برای دولینگو باید سطح زبانت متوسط باشه، کاملا هم رایگانه. به نظر من هر دوشون رو امتحان کم ببین بیشتر با کدوم حال می‌کنی.

برای حسرت یه زندگی معمولی...
2790
2778
2791
2779
2792