2777
2789

این داستان از خانواده من نیست ولی ذهنم درگیر شده

دختر عمه هام تنها همبازی های من توی فامیل بودن و رابطه خانواده من و عمم به قدری نزدیک بود که هفته ای یک روز خونه هم بودیم حتی یک ماه پیش باهم رفتیم پیک نیک ولی بعد اون پیک نیک دیگه هییییچ خبری از عمم اینا نشد نه تلفن حواب میدادن نه کسی تو فامیل ازشون خبر داشت و همه نگرانشون بود ولی بعدا متوجه شذیم رفتن مهاجرت کردن آمریکا و حتی خداحافظی هم نکردن باهامون  و اینکه از ایران رفتن هم اتفاقی فهمیدیم (ظاهرا یه استوری گذاشته بوده یکی از دختر عمه ها که گفته بود بلخره از ایران خلاص شدیم)

دلم برا ایران تنگ شده از الان...ولی خوشحالم به هدفم رسیدم

ذهنم درگیر شد من بشخصه دوست دارم ادمای نردیگم از کارام خبر داشته باشن و همیشه خانوادم و نزدیک ترین دوستم در جریان کارام هستن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه بعضیا دوست ندارن فامیل و آشنا و اطرافیان رو در جریان تصمیم‌هاشون بذارن به هر دلیلی میتونه قابل درک باشه

ولی با اینکه ارتباط خوبی داشتم اما حتی خداحافظی هم نکردن عجیبه برام

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اینکه بعضیا دوست ندارن فامیل و آشنا و اطرافیان رو در جریان تصمیم‌هاشون بذارن به هر دلیلی میتونه قابل ...

دققا آدم بجورایی دلش میشکنه حداقل یه خری میدادن لی میگه حتی رفته دایرکس دخترعمش که کجا بودی و چرا نبودین چرا چیزی نگفتین میگه هیچی نگفته و جواب نداده

دققا آدم بجورایی دلش میشکنه حداقل یه خری میدادن لی میگه حتی رفته دایرکس دخترعمش که کجا بودی و چرا نب ...

دیگه جواب ندادن و اینا بی‌احترامیه که...

چی بگم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم