2777
2789
عنوان

پسرعمم

| مشاهده متن کامل بحث + 1746 بازدید | 74 پست
خب از اونجایی ک شما بهش علاقه دارید امیدوارم حس اونم همینطور باشه ولی اگه سنت کمه تروخدا از فکر این ...

منم 19,20 هستم نمی‌دونم من اصلا بهش علاقه نداشتم به هیچ وجهی اما از اون هفته دقیقا رفتم تو فکرش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا فکر نکنم به عمه جان نمیخوره از این کارا اما واقعا خیلی عجیب بود خودم خداخدا میکردم بیان ببین ...

چرا مگه عمه جان از اون عمه جاناست؟😂

حالا خودت دوسداری منظورش چی باشه؟😉

منی که تازه بعد ۳ سال تقریبا از فاز دوست داشتن و عشق و عاشقی  نسبت به پسر عمه جان بیرون اومدم و الان احساس راحتی دارم و خداااااا کنه که این حسی که الان دارم نسبت به پسر عمه تا آخر ادامه دار باشه و من دیگه دوسش نداشته باشم و عاشقش نباشم الهی آمییییییییییییییییین

واااای اینا برات نشونم گرفته بودن😂😂😂تو هم زود وا دادی ارره ای بلا😂

نباباا وا دادی چیه هیچ واکنشی نشون ندادم وقتی عمم گف ولی بعدش 💃🏻💃🏻😔🤣🤣🤣

گفتی جانا دیوانگی کن خطر ندارد...

چرا مگه عمه جان از اون عمه جاناست؟😂حالا خودت دوسداری منظورش چی باشه؟😉

عمه جان به نظرم اصلا تو قید و بند این چیزا نیست عمه جان این چند وقت خیلی پیگیر نتیجه قبول شدن من بود که جوابا اومد یا نیومد امشبم داداشش یه متلک چیزی انداخت درباره اون رشته ای که می‌خوام برم کلا خیلی خانوادگی دق من و کردن نمی‌دونم چرا 😂

من فقط پدر خانواده و از توشون میپسندم😂

عههه‌ اینم مهندسه😂 خوب وقتی طلا آورد یعنی مبارکه دیگه

ن ببین طلا نیاورد گف این طلا مال مبیناس منظورش این بود ک مثلا این عروسیه و اینا ولی هیچ حرف دیگه ای نزدن درموردش ینی جدی مطرح نکردن دیگه نمیدونم واقعا در نظر دارن یا نه😂

منی که تازه بعد ۳ سال تقریبا از فاز دوست داشتن و عشق و عاشقی نسبت به پسر عمه جان بیرون اومدم و الان ...

این خوب بوده منم با خودم میگفتم خوبه رو این یکی کراش نیستم و چقدر خوشحال بودم اما نمی‌دونم چی شد که اینجور شد 

ن ببین طلا نیاورد گف این طلا مال مبیناس منظورش این بود ک مثلا این عروسیه و اینا ولی هیچ حرف دیگه ای ...

نمی‌دونم والا اما فک کنم میخواستن ببینن مزه دهن مبینا چیه😂

عمه جان به نظرم اصلا تو قید و بند این چیزا نیست عمه جان این چند وقت خیلی پیگیر نتیجه قبول شدن من بود ...

خو میگی چرا پیگیر بوده؟😂چون میخواسته ببینه عروسش شاغل خواهد شد یا نه😂همش زیر سر همون عمس..خودت چن سالته عروس خانوم😂

نمی‌دونم والا اما فک کنم میخواستن ببینن مزه دهن مبینا چیه😂

عه جدی من هیچ واکنشی نشون ندادم خواستم سرسنگین باشم تا وقتی جدی مطرح نشده پشتم حرفی نباشه 😔 😂 

خو میگی چرا پیگیر بوده؟😂چون میخواسته ببینه عروسش شاغل خواهد شد یا نه😂همش زیر سر همون عمس..خودت چن ...

نه بابا فکر نکنم آخه 😂

من 19,20 اما من فعلا حوصله ندارم 😂

عه جدی من هیچ واکنشی نشون ندادم خواستم سرسنگین باشم تا وقتی جدی مطرح نشده پشتم حرفی نباشه 😔 😂

😂خوب کردی اما همون موقع باید میگفتی اواااا منن اواااا منن😂