2777
2789
عنوان

پسرعمم

1746 بازدید | 74 پست

سلام به همه امشب پسرعمم و دیدیم و وقتی اومد تو برعکس همیشه به هم سلام علیک مستقیم کردیم 

بعد وقتی که همه در حال حرف زدن بودن چشم میچرخوندم می‌دیدم داره به من نگاه می‌کنه تندی نگاهش و بر می‌داشت حرف میزد بهش نگاه میکردم اونم نگاه میکرد و موقع خداحافظی هم خداحافظی ای کردیم که هم و مخاطب قرار دادیم کلا نمی‌دونم چرا ازش این حس و گرفتم 

کلا برعکس همیشه بودیم 

همیشه خیلی باهم سرسنگین بودیم فقط در حد یک سلام علیک بزور اما اینبار مثل این بود که یخمون یکم یکم آب شده باشه نظرتون چیه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

احتمالا عمه جان تو رو پیشنهاد داده و پسر عمه جان داشته انالیز میکرده وگرنه یهو عاشقت نشده ک این همه ...

من عمم اینا ک اومده بودن خونمون همشش پسر عمم نگام میکرد ینی ببین همشش هر چیز چرتیم میگفتم میخندید بعد ی شب یهو عمم گف این طلا ها مال مبیناس بعد فهمیدم عوووووو پس قضیه اینهههه😂😂😂

گفتی جانا دیوانگی کن خطر ندارد...

خب از اونجایی ک شما بهش علاقه دارید امیدوارم حس اونم همینطور باشه 

ولی اگه سنت کمه تروخدا از فکر این چیزا بیا برون هنوز کلی فرصت داری  

لطفا با لبخند وارد شوید  سه ساله خواننده خاموش بودم پس کاربر تازه وارد نیستم   من حسابم ز همه مردم این شهر جداست& من امیدم ب خدا بعد خدا هم ب خداست♡
احتمالا عمه جان تو رو پیشنهاد داده و پسر عمه جان داشته انالیز میکرده وگرنه یهو عاشقت نشده ک این همه ...

نه بابا فکر نکنم به عمه جان نمیخوره از این کارا 

اما واقعا خیلی عجیب بود خودم خداخدا میکردم بیان ببینمشون اومدن و اینم باهاشون بود و رفتارامون کلا با چند هفته پیش فرق داشت

من عمم اینا ک اومده بودن خونمون همشش پسر عمم نگام میکرد ینی ببین همشش هر چیز چرتیم میگفتم میخندید بع ...

اووووو چه زیبا این عاااااااالی بودههه😂

مبارکههه

من عمم اینا ک اومده بودن خونمون همشش پسر عمم نگام میکرد ینی ببین همشش هر چیز چرتیم میگفتم میخندید بع ...

واااای اینا برات نشونم گرفته بودن😂😂😂تو هم زود وا دادی ارره ای بلا😂