2777
2789
عنوان

میترسمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 31 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینا یهودیان همونایی آن که جشن ایرانی کشی می گرفتن 😂😂

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
فقط اون اوسکلهایی ک تاپیک میزنن و حمایت میکنن

از کشورشون حمایت نکنن از کی حمایت کنن؟اون لقب هم برازنده خودته نمیفهمی اونا پایتخت مارو با موشک زدن؟ما در حال دفاعیم بفهمید

تمام میشود و آفتاب میتابد غمی نبوده به عالم که ماندنی باشد...💚🕊❤️سعدیا! خوش تر از حدیث تو نیست تحفه روزگار اهل شناخت آفرین بر زبان شیرینت کین همه شور در جهان انداخت♡هر وقت اشعار سعدی رو میخونم به جمله《ایرانی بودن با همه مصیبت ها به زبان پارسی اش می ارزد》ایمان میارم نام کاربریم ونون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

تهرانی؟

اصفهانم همسایه کناریمون دارند مرگ بر اسرائیل میگم ‌شادی میکنن دلم می‌خواد بزنم لهشون کنم

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

از کشورشون حمایت نکنن از کی حمایت کنن؟اون لقب هم برازنده خودته نمیفهمی اونا پایتخت مارو با موشک زدن؟ ...

اره بفرمایید ریختن براتون

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
اره نگران نباش به هرحال اسراییل برای بعضیا خیلی مهمه باید خودتحقیری بکنن تا یدفعه ارباب ناراحت نشه

مگ ن ما جیره خورد اسرائیلیم واسه همین حمایت میکنیم 

مثل بعضیا ک جیره خور بعضیان 

یه دریا خون بینمونه🥀شب همیشه شب نمیمونه✨

پان ترکی چون پان ترکها برای ارباب اسراییل دلشون میتپه

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️