2777
2789

ده روز دیگه یه روز خیلی خیلی مهم برای من و خواهرمه که هرسالش توجه کنید تاکید میکنم از وقتی تو شکم مادر بودیم هرساله این روز و ما درکنار هم بودیم 

حالا امسال خواهر من شوهر کرده 

من بهش گفتم فلان روز چیکار کنیم؟ 

اون به من گفت ک وا مگه توام قراره بیای من ک تورو نمیتونم ببرم با خودم😐(قبلش دامادمون بمن پیام داد و گفت توام باید بیای و من تورم حساب کردم) 

بعد من به خواهرم اینو نگفتم و وقتی گفت تورو نمی‌برم گفتم حالا ک اینطور شد بمیریم من دیگ هیجا باهات نمیام(همجا باهمیم)پسر مردم من و خواسته ک باشم تو ک خواهرمی پشت پا زدی به این همه سال خواهری؟؟؟! 

بمن میگه نه خودش گفته بیا ولی اگه نمی‌گفت زشت بود😐 منم گفتم تو فقد وقتی کارت گیره بامنی تو روزای خوشت من و یادت می‌ره 

حالا بنظرتون برم یا نرم؟ خودم ک خیلی ناراحت شدم و نمی‌خوام برم ولی از یطرفم دلم نمیاد 

خانوم ناز😌کمی لوس،بسیارقرتی💅🏻💄👠

خب نرو

تو موقعیت مشابه تو هم اونو نبر

یر به یر

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا اینی که میگی خواهر حیف اسم خواهر 

یادمه تاپیک زده بودی خواستگار پولدارتو که دومادتون معرفی کرده بود پرونده 

حسود حسود

عزیزم حالا که چشمای خوشگلت خورد به امضام دعا کن برای شوهرم کارخوب جور بشه شدیدا و عمیقا به دعات محتاجم❤️🌹🙏

بعد توجه کنید وقتی مشخص نبود شوهرش میخواد کاری کنه یا نه بامن داشت برنامه می‌چید ک فلان و بیسار کنیم ولی بعدش تا فهمید چیزی هست میگه نه امسال تو نمیتونستی بیای😐

خانوم ناز😌کمی لوس،بسیارقرتی💅🏻💄👠

اگر تو‌نری  دو نفره میرن ؟من بودم نمیرفتم‌ نه تنها بخاطر حرف خواهرم بلکه لخاطر اینکه حس میکردم‌مزاحم دونفر بودنشون میشم.

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

حالا چه روزی هست و‌کجاست که دلت میخواد بری و برات مهمه؟

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭