2777
2789
عنوان

وسایل خونه🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 5118 بازدید | 57 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای جانم مبارکت باشه امیدوارم به سلامتی و دلخوشی توش زندگی کنی خدا کنه منم به زودی بتونم خونم رو عوض ...

ایشالله عزیزم خدا بزرگه.ما هم دوازده ساله واسه چنین روزی لحظه شماری کردیم

آخ برمیگرده فرشت مدلش چی باشه مثلا کرم از مد نمیفته ولی زرشکی دیگه از مد افتاده اونوقت من فرشم ۶سال دارم دوبار دادم قالیشویی پوسیده مال شما بعد دوازده سال سالمه

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

عزیزم لوسترچیزه وتجبی نیس اول فرش بخر بعد مبل وچیزای دیگه اخرلویتر

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله
من خونه 87 متری دارم ولی نزدیک 17 ساله تو این خونه دارم زندگی میکنم و پسر 14 ساله دارم خونه خیلی کوچ ...

همین که از خودتونه خیلی هم عالیه ولی انشالله تبدیل به احسنتش میکنی😉

مبارکه خونت😙😘

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله
من خونه 87 متری دارم ولی نزدیک 17 ساله تو این خونه دارم زندگی میکنم و پسر 14 ساله دارم خونه خیلی کوچ ...

خیلی خوبه که من چی بگم خونم ۵۰متریه آرزویم ۸۷متریه

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره