سلام شب خوش.دوستان شما وقتی وارد یه خونه میشین به نظرتون کدوم وسیله خونه اول جلب توجه میکنه و شیک بودن خونه رو میرسونه؟؟؟؟فرش؟مبلمان؟لوستر؟ ظرف و ظروف ؟میدونم که همش شیک باشه و ست که خیلی بهتره.منتها میخوام بدونم کدومش از نظر شما مهمتره اول به چشم میاد🤔
نه خدا نکنه واسه خودم میپرسم ببینم خونه شش هفت ماه مثلا بدون لوستر باشه دیدنی خونم میان چه فکری میکن ...
اگه وضع مالیتون خوبه یه لوستر شیک بخر
ما تازه داره وضع مالیمون خوب میشه میخوام یه لوستر شیک بزرگ بخرم میتونستم لوستر کوچکم بخرم ولی لوستر مهمه باید خوشکلشو بخرین چون در زیبایی منزل تاشیر زیادی داره
من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت. بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ
لوستر رو حتما متناسب با سایز پذیراییتون بگیرین ،اول فرش و مبلو بخرین بعد تلویزبون و میز تلویزیون اخر سر لوستر ،تازه اگه میتونی قسط بدی ،چکی هم میتونی همشو یه جا بخری ،خیلی جاها چکی جنس میدن الان
عزيزم لوستر اصلا مهم نيست مهم نور پردازي خونه است اگه هالوژناي سقفي پر نور بزني و خونه كلا از نور بدرخشه هرگز نداشتن لوستر به نظر نمياد من وقتي خونه خريدم كلي به لوستر پول دادم اما با ٤تا هالوژن سقفي خيلي نور خونم بهتره و اون هميشه خاموشه