2777
2789
عنوان

وسایل خونه🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 5118 بازدید | 57 پست
چرا اسباب کشی کردیم خیلی وقته ولی هنوز وقت نکردم حتی یدونه پادری بخرم

به مبارکی میخری خیالت راحت شده دیگه میتونی کم کم عوض کنی خونه دلخواه خودش بزرگترین دغدغس

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اتفاقا ما هنوز لوستر نخریدیم مبل و tv و فرش اینا مهم هستن لوسترو اخر سر میشه گرفتی یعنی من بی سلی ...

نه خدا نکنه واسه خودم میپرسم ببینم خونه شش هفت ماه مثلا بدون لوستر باشه دیدنی خونم میان چه فکری میکنن🤔🤔

نه خدا نکنه واسه خودم میپرسم ببینم خونه شش هفت ماه مثلا بدون لوستر باشه دیدنی خونم میان چه فکری میکن ...

هیچی بابا هر فکری میخوان بکنن 

تو خودت ببین به چی در این مقطع زمانی اواویت میدی و چی دلت میخواد 

نه خدا نکنه واسه خودم میپرسم ببینم خونه شش هفت ماه مثلا بدون لوستر باشه دیدنی خونم میان چه فکری میکن ...

عکس فرش ومبلت رو نداری

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

اگه وضع مالیتون خوبه یه لوستر شیک بخر 

ما تازه داره وضع مالیمون خوب میشه میخوام یه لوستر شیک بزرگ بخرم میتونستم لوستر کوچکم بخرم ولی لوستر مهمه باید خوشکلشو بخرین چون در زیبایی منزل تاشیر زیادی داره

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   

لوستر رو حتما متناسب با سایز پذیراییتون بگیرین ،اول فرش و مبلو بخرین بعد تلویزبون و میز تلویزیون اخر سر لوستر ،تازه اگه میتونی قسط بدی ،چکی هم میتونی همشو یه جا بخری ،خیلی جاها چکی جنس میدن الان

هر چیز خرابی درست میشه ، جز ذات خراب!!

عزيزم لوستر اصلا مهم نيست مهم نور پردازي خونه است اگه هالوژناي سقفي پر نور بزني و خونه كلا از نور بدرخشه هرگز نداشتن لوستر به نظر نمياد من وقتي خونه خريدم كلي به لوستر پول دادم اما با ٤تا هالوژن سقفي خيلي نور خونم بهتره و اون هميشه خاموشه