2777
2789
عنوان

وسایل خونه🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 5118 بازدید | 57 پست
آخ برمیگرده فرشت مدلش چی باشه مثلا کرم از مد نمیفته ولی زرشکی دیگه از مد افتاده اونوقت من فرشم ۶سال ...

بله کاملا سالمه وهیچ پوسیدگی و زدگی نداره .کرمه.ولی خب خودم دیگه خسته شدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم لوسترچیزه وتجبی نیس اول فرش بخر بعد مبل وچیزای دیگه اخرلویتر

برین تو یه خونه ببینین اصلا لوستر ندارن لامپ کم مصرف گذاشتن مثلا فک نمکنیین چه بی سلیقه؟؟

مبل ، پرده، لوستر، تزینات گل و مجسمه تزینات،تابلو،تلویزیون ، رفتار مهمون دار

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   
برین تو یه خونه ببینین اصلا لوستر ندارن لامپ کم مصرف گذاشتن مثلا فک نمکنیین چه بی سلیقه؟؟

خخخخ وضع خونه ما به مدت 7 سال رو داری توصیف میکنی ؟

من فقط خونه هایی که چندان بزرگ نیست ولی دکوراسیون سلطنتی داره رو تو دلم میگم بیسلیقه 😈

من فرشام زرشکیه  هی به خودم میخوام امید بدم بعد میام یه کامنت میخونم امیدم نقش به اب میشه 😈

ای جان شما ماشالا تازه خریدی خونه رو کم کم عوض میکنی اسباب کشی نکردین هنوز

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
خخخخ وضع خونه ما به مدت 7 سال رو داری توصیف میکنی ؟ من فقط خونه هایی که چندان بزرگ نیست ولی دکوراسی ...

آره راست میگی منم تو خونه پنجاه متری مبل استیل میبینم کلی به سلیقه خانوم خونه سک میکنم

نه اتفاقا ما هنوز لوستر نخریدیم مبل و tv و فرش اینا مهم هستن لوسترو اخر سر میشه گرفتی یعنی من بی سلیقه هستم لوستر ندارم؟؟؟ 🤔

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ