2777
2789

اموزشگاه شمام اینطوری بود که میخواستید کلاس شهری رو کنسل کنید حتما باید ۲۴ ساعت قبل هماهنگ میکردید؟

من ۱۱ کلاس دارم الان پیام دادم که نمیتونم بیام میگه میسوزه😑

بله همینطوره همه جا

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره گاهی وقتا اگه شب هم بهش خبر میدادم قبول نمیکرد میگفت باید زودتر میگفتی که با یکی دیگه جایگزین کن ...

خیلی غیر منطقین خب من دیشب اصلا نتونستم بخوابم الان چجوری پاشم برم بشینم پشت ماشین 

خیلی غیر منطقین خب من دیشب اصلا نتونستم بخوابم الان چجوری پاشم برم بشینم پشت ماشین

قرار نیست تو اتوبان رانندگی کنی 

ده متر کلا میرونی نهایتش رد میشی دیگه 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

الان سر کار میری؟

اگه نه یکی دو ساعت بخواب بعدش یه کافی بزن خواب از سرت میپره

اگرم شاغلی که خواهر مجبوری تحمل کنی دیگه

حیفه برو پولشو دادی

یه کافی غلیظ بخور سرحال میشی

بعد از کلاس راحت بخواب😁

الان سر کار میری؟اگه نه یکی دو ساعت بخواب بعدش یه کافی بزن خواب از سرت میپرهاگرم شاغلی که خواهر مجبو ...

نه سر کار که نمیرم ولی الان بخوابم دیگه ۱۱ بیدار نمیشم 

تازه باید حمومم برم