2777
2789
عنوان

خانمایی که گواهینامه دارید بیاید لطفا🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 26 پست

آره عزیزم میسوزونه 

من که اونقدر مربیم خوش اخلاق و خوب بود چون بچه کوچک داشتم همه جوره باهام کنار میومد بنده خدا 

ولی یه روزی پسرم اونقدر بد اخلاقی غرغر میکرد هیشکی نتونست نگهش داره باباشم نبود 

دو ساعت مونده بود به آموزشم 

پیام دادم که عزیزم میشه من امروز نیام گفت نه دیگه این جلسه ات میسوزه گفتم یه کاریش اگه میشه کن بچم اذیت میکنه نمیتونم 

گفت دیگه زودتر میبایسته خبر بدی از دیروزی که نمیایی تا من یکی دیگه رو ثبت کنم جایگزینت الان دیگه نمیشه

گفتم بچه اس دیگه دیشبی که بهونه نداشته الان خواستم آماده شم نمیزاره گفت نمیدونم دیگه با خودت 

منم حیفم اومد دیگه مامانمو بردم همراهم پسرمو هم بردم ساعت هفتو نیم صبح اونجا بودم دیگه مامانم پسرمو اونجا خودمم بودم گرفتش دیگه اروم بود یکمم نق نق کرد ولی مامانم رفت براش خوراکی خرید و گردوندش اروم شد شیطون 

دوسال پیش 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا شما هم یه قهوه پاشو بخور 

یکم ورزش کن دیگه سرگرم شی 

خواب از چشمت بپره بعدم برو اموزشتو ببین حیفه یه جلسه زودتر تموم شه شرش زودتر کم میشه حیف پولتم هست 

چاره ای نیست برو 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
آره عزیزم میسوزونه من که اونقدر مربیم خوش اخلاق و خوب بود چون بچه کوچک داشتم همه جوره باهام کنار میو ...

حالا باز خوبه مربی شما خوش اخلاق بوده مربی من یه حالت افسرده ای داره ده بار وسط حرفش خمیازه میکشه خیلیم اه و ناله میکنه یعنی خیلی انرژی منفی داره😑 ولی منم میدونم الان برم هیچ نمیتونم دقت کنم چون چشمام به زور بازه 

بعد ببخشید شما که الان گواهینامه گرفتید یادتونه چقدر طول کشید دنده عقب و پارک ۴۵ درجه رو کامل یاد بگیرید؟

خیلی غیر منطقین خب من دیشب اصلا نتونستم بخوابم الان چجوری پاشم برم بشینم پشت ماشین

قهوه دوبل بزن 

سر حال میشی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

من قرار بود ساعت  شش برم بهشون گفتم هفت کار. دارم نزدیک ساعت نه شد و نیومدن آزمون بگیرند منم ساعت تقریبا نه یا هشت و نیم بود زنگ زدم گفتم برا من بندازید هفته دیگ قبول کردن من رفتم و اومدن آزمون گرفتن

۰۴/۷/۶چقدر زود پر کشیدی رفیق قشنگم :) 💔🚶🏻♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂.

اخه چشمام باز نمیشه😐 الانم اگر بخوابم امکان نداره دیگه پاشم

منم شب قبلش بچم بیمارستان بودخواهرشوهرموگذاشتم جای خودم با همسرم رفتیم چیه قرص تپش قلب خوردم ویه دونه موزبعدرفتم امتحان دادم آخرین بار بودم داشتم امتحان میدادم راحت بود ازطرزنشستنت نگاه می‌کنه بایدباپای راست واردبشی وصارکات رو رعایت کنی وبعدبادستورخودش حرکت کنی شانس من یه کامیون دقیقا لب ب لب اومدموقع حرکت ومجبوربودم مدام حواسم باشه دیداینه هرودارم تیک اول وزدبعدگفت سرفلان کوچه وایسااونجابوق زدن ممنوع بود گفتم استثناوبوق زدم دوریه فرمان ودوفرمان هم انجام دادم واینکه هرچیزی غیرمنطقی اومدبراتربگواستثناوانجام بده می‌فهمه حواست هست