2777
2789

من خودم بچه دومم بدنیا اومد روز بعدش اومدم خونه بعد بچه رو می‌خواستیم بدیم بغل پسرم که ببینه خواهرم داشت فیلم می‌گرفت ازش مادرشوهرم همش داره به من تیکه میندازه تو فیلم میگه انگاریکی دیگه تو شکمت مونده انقدرشکمت گندس سومی رو هم میاوردی راحت میشدی هروقت فیلمش میبینم فحشش میدم که فیلمم خراب کرده میخواستم یادگاری بمونه برابچه هام عکس العمل پسرم خیلی قشنگه دلم نمیاد پاکش کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یکی دو ماه پیش رفتم کلوپ فیلم بگیرم اونجا مشتری بودم مدت ها. و آقاهه قبلا چند بار سوال تخصصی مربوط به کارم ازم پرسیده بود سوالی که باید بیاد حق مشاوره بده توی دفترم بپرسه. منم جواب داده بودم کامل و راهنمایی. این بار بچه م دو سالشه راه می‌رفت دست مالید به یه باند ازین بزرگا. بعدش اومد آلبوم فیلمو ورق زد جلدشو کند. من آلبومو به آقاهه نشون دادم و معذرت خواستم و گفتم هزینه این آلبوم رو هم کم کنین و اصرار کردم. بعدش اقاهه گفته بچه میارن اینجا من حوصله م نمی‌کشه. چند روز پیش یه پدر مادر اومدن بچه شون باند رو انداخت ضکوند پدر مادر مثل گاو به روی خودشونم نیاوردن.     یعنی داشت به من می‌گفت گاو. 

سوال شغلی نپرسید

یه اشنا دارم این خانوم کل خریداش دکتر رفتناش هر بدبختیش تو سر ماس بعد جوریه که پز میده به ما با رفتارش بعد باهاش حرف میزنی اخم میکنه میگه یعنی خفه شو بعد خودشو صاحب خونه ما میدونه هر روز میاد کلی مهمونم میاره منم مریض هی میگه تو روانی ای سالمی خلاصه یه روانی تمام عیاره باز مادر همین خانم عشق نوه شو همش پز اونو میده میگه نوم اینو داره اونو داره شما ندارین جالبه منم همش به اینا میگم نیاین ادم نمیشن 

این که خوبه من یه خاطره از اوایل دنیا اومدن پسرم دارم،یادم که میاد میخوام سر خواهرشوهرمو بکویم توی دیوار

پسرم دو ماهش بود،رفتیم شمال،خواهرشوهر عوضیمم دنبالمون اومد،بعد شب منو بچه و اون توی یه اتاق خوابیدیم،پسرم ساعت ۳ بیدار بود و اطرافو نگاه میکرد،به خواهرشوهرم گفتم حواست بهش باشه من برم دستشویی،تا برگشتم دیدم توی اون ظلمت شب فلش گوشیشو روشن کرده و در ده سانتیمتری چشمای پسرم داره ازش فیلم میگیره

انگار خنجر کردن توی قلبم وقتی مظلومیت پسرمو دیدم  که تقلا میکرد جلوی اون نور وحشتناک😭

این که خوبه من یه خاطره از اوایل دنیا اومدن پسرم دارم،یادم که میاد میخوام سر خواهرشوهرمو بکویم توی د ...

واااای چه نفهم واس منم اوایل اینکارو میکردن چندبار خودم و شوهرم توپیدیم بهشون دیگه نکردن

یه بار یکی از از اصحاب دعوی توی پرونده ای (وکیل هستم) ماشینمو تخریب کرد مادرشوهرم فهمید دوبار پشت سر هم توی روم به بقیه گفت حتما ندا یه کاری کرده ببین چیکار کرده حتما‌

سوال شغلی نپرسید

مامان بزرگم گفت انقده لاغر شدی چند وقت دیگه فقط ازت یه خاطره میمونه دختر باید چرب و چیلی باشه انگار ...

خندیدم حلال کن

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
یه بار یکی از از اصحاب دعوی توی پرونده ای (وکیل هستم) ماشینمو تخریب کرد مادرشوهرم فهمید دوبار پشت سر ...

میگفتی آره پدرش درآوردم حواست باشه بامن درنیفتی که پدر تو رو هم درمیارم