2777
2789
فوم شستشو لافارر مخصوص پوست خشکآبرسان پرودرما آبرسان قوی برای پوست خیلی خشکضد آفتاب لافارر یا ژنوبا ...

ابرسان اصل رو از کدوم سایت میشه خرید؟ و اینکه خط خنده رو بدون ژل و فیلر میشه محو کرد؟ 

پوستم چرب و منافذ باز و زود هم منافذ پر میشه و سرسیاه میشنیمدت نیاسینامید اوردینری بدون آبرسان و مرط ...

گلم حتما باید پوستت رو آبرسانی میکردی خب

یه شوینده مناسب مصرف روزانه مثل سیمپل با قیمت معمولی تهیه کن  بعدش ک صورتت رو شستی از تونر اوردینری یا آنوآ استفاده کن 

بعد سرم نیاسینامید رو بزن 

و بعدش آبرسان لایت سیمپل برای بودجه کمتر مورینگا 

ضد آفتاب هم فراموش نشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ در توانت هست قشنگم ضد لک اکسیس وای روشن کننده و ضد لک هست ک واسه پوست عالیه حدودا یه تومنیا اسان ...

خیلی ممنون الان که نمیتونم انشالا بعدا میخرم 

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
ابرسان اصل رو از کدوم سایت میشه خرید؟ و اینکه خط خنده رو بدون ژل و فیلر میشه محو کرد؟

سایت رز سفید قم و هومر مشهد من از این دو روتین رو تهیه میکنم و مطمئنم اصله 

اصلا از سایت ویترین نخر ک من اوردینری خریدم فیک بود خدا لعنتشون کنه سه تومن پولم رفت تو چاه

برای آرنج و قوزک پاهات استفاده کن تو صورتت هیچی نزنی بهتره تا این چیزا

من توی تیک تاک دیده بودم خوشم اومد از ایران گفتم دوستم برام بیاره با چه ذوقی 

قشنگ تو ذوقم خورد الان😂😂🤦🏻‍♀️

جوجه هکر 😁،دانشجوی پزشکی در کربلا 
گلم حتما باید پوستت رو آبرسانی میکردی خبیه شوینده مناسب مصرف روزانه مثل سیمپل با قیمت معمولی تهیه کن ...

یعنی سرم رو روزانه استفاده کنم؟زیاد نیست؟

آبرسان هر چی میخرم پوستم بخصوص اون قسمتایی ک گفتم پامیشم تا قرمز شده حالا لایت سیمپل خوبه بخرم؟چون چندتا خریدم گذاشتم کنار

آره والا این سه بار که خیلی عالی بود هم سفید میشد همم روی پوست می‌نشست ولی الان دوستمون میگه خوب نیس ...

عزیزم انگار گچه من دیدم چجوریه بعدشم انقدر بردن آزمایشگاه 

فقط اینستا الکی تبلیغ میکنه واقعا افتضاح ب معنای واقعی من چند نفر رو دیدم میان میگن ما  کرم شیر الاغ زدیم

یعنی سرم رو روزانه استفاده کنم؟زیاد نیست؟آبرسان هر چی میخرم پوستم بخصوص اون قسمتایی ک گفتم پامیشم تا ...

مارک اونایی ک خریدی چی بوده؟ من نوتروژینا داشتم پوستم قرمز میشد چون نسبت بهش حساسیت داشتم گذاشتم کنار کوزارکس گرفتم خوبه

نه گلم روز درمیون باید نیاسینامید بزنی 

اگ میلینگ اوردینری اصل بتونی تهیه کنی آخر هر هفته لایه برداری کنه زودتر نتیجه میده پیلینگ هر جمعه ب جمعه لازمه 

آره والا این سه بار که خیلی عالی بود هم سفید میشد همم روی پوست می‌نشست ولی الان دوستمون میگه خوب نیس ...

از کی قطع کردی؟

دیگه چیزی نشد برنگشت به حالت اول؟

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
مارک اونایی ک خریدی چی بوده؟ من نوتروژینا داشتم پوستم قرمز میشد چون نسبت بهش حساسیت داشتم گذاشتم کنا ...

اتفاقا نوتروژینا بود

الان لایت سیمپل اوکیه بخرم؟عکسش میتونی برام بفرستی دقیق همونو بخرم 

از کی قطع کردی؟دیگه چیزی نشد برنگشت به حالت اول؟

اینجوری نیست که بمونه مثل کرم پودر میمونه برای همون تایم خوبه بعدا که صورتت رو تمیز کنی پاک میشه 

جوجه هکر 😁،دانشجوی پزشکی در کربلا