2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تاثیر داره ولی واسه یه مدتی بعدش پوستت مثه آفتاب سوخته ها میشه لطفا نزن پوستت رو ب مرور داغووو ...

آخه همه جا نوشته بودن همونجوری میمونه

صابونش چی؟

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
عزیزم تاثیر داره ولی واسه یه مدتی بعدش پوستت مثه آفتاب سوخته ها میشه لطفا نزن پوستت رو ب مرور داغووو ...

شوخی نکن !! شما خودت استفاده کردی ؟؟؟

جوجه هکر 😁،دانشجوی پزشکی در کربلا 
پوست خشک و پوسته پوسته شده و دهیدراتهیه شوینده.آبرسان.مرطوب کننده.ضد افتابهرکدوم بین دویست پنجاه تا ...

فوم شستشو لافارر مخصوص پوست خشک

آبرسان پرودرما  آبرسان قوی برای پوست خیلی خشک

ضد آفتاب لافارر یا ژنوبایوتیک مخصوص پوست خشک 

آخه همه جا نوشته بودن همونجوری میمونهصابونش چی؟

گلم صابون پوست رو چروک میندازه 

صابون ک همه میدونن واسه پوست افتضاحه

بجاش یه شوینده سیمپل مخصوص پوستت بگیر

گلم صابون پوست رو چروک میندازه صابون ک همه میدونن واسه پوست افتضاحهبجاش یه شوینده سیمپل مخصوص پوستت ...

من یه چیزی میخوام برای روشن شدن پوستم و از بین بردن لکه هام

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
شوخی نکن !! شما خودت استفاده کردی ؟؟؟

من نه 

عمم زده یعنی یه خط مشخصی افتاده روی صورتش و رنگ گردن و صورتش یجوری شده 

عمم انقدر گریه میکرد هیچی هم ب پوستش نمیزد الان میره لیزر میکنه واسه لک ها

من نه عمم زده یعنی یه خط مشخصی افتاده روی صورتش و رنگ گردن و صورتش یجوری شده عمم انقدر گریه میکرد هی ...

من سه بار بیشتر استفاده نکردم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

جوجه هکر 😁،دانشجوی پزشکی در کربلا 
من یه چیزی میخوام برای روشن شدن پوستم و از بین بردن لکه هام

اگ در توانت هست قشنگم ضد لک اکسیس وای روشن کننده و ضد لک هست ک واسه پوست عالیه  حدودا یه تومن

یا اسانس کوزارکس حلزون ولی من صد درصد بین این دو اکسیس وای رو پیشنهاد میکنم 

واقعا بینظیره

من سه بار بیشتر استفاده نکردم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

کرمش رو؟

چجوری بود؟