2777
2789

معرفی کنید لطفا ... خودم سی سی کرم فارماسی دارم راضیم بنظرتون همون کافیه یا کرم پودر بزنم؟ اگه کافیه کانسیلر و پرایمر بخرم؟ کلا هیچ اطلاعی از لوازم آرایشی ندارم و اولین باره 🥲❤️ بگید چیا بخرم ؟ ایرانی با کیفیت باشه و قیمت مناسب 

استعداد علاقه ای پیگیر شده است 

ببین اگه بدون آرایش بری میشی دختر دبیرستانی با آرایش کامل هم بری خوب نیس چون عروسی که نمیری 

فقط یه کرمپودر یه رژ لب رژ لب نزن تینت یا لیپ گلاس بزن 

با رژگونه 

به مژه هاتم ریمل بزن از بی حالتی درآد همین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه پوستت صاف و یکدست هست پرایمر لازم نیست ولی اگه پوستت جای جوش و برجستگی داره پرایمر بگیر 

کرم پودر ک

گابرینی برای روزمرگی خوبه استفاده کن 

کانتور لازم نیست برای دانشگاه من از همون کرم پودر زیر چشمم هم میزنم ولی نه اگه زیر چشمت خیلی سیاهه یدونه هم کانسیلر بگیر

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد...

اگه پوستت صاف و یکدست هست پرایمر لازم نیست ولی اگه پوستت جای جوش و برجستگی داره پرایمر بگیر کرم پودر ...

کرمپودر گابرینی پوست و خراب نمیکنه برای استفاده روزانه؟

الان اینا اینجوری حرف نمیزدن تو اگه دوسم داشتی💔

کرمپودر گابرینی پوست و خراب نمیکنه برای استفاده روزانه؟

نه اصلا اونطوری که میگن فول کاور و ... هست درواقعیت نیست 

مناسب همون استفاده روزانه و دانشگاه هست

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد...

ببین اگه بدون آرایش بری میشی دختر دبیرستانی با آرایش کامل هم بری خوب نیس چون عروسی که نمیری فقط یه ک ...

ریمل چه مارکی خوبه ؟؟🥲

استعداد علاقه ای پیگیر شده است