2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اصلی ترین روتین اینه.مگر این که مشکلی داشته باشی که بخوای حل بشه.شوینده.ابرسان.مرطوب کننده.ضدافتاب.

شوینده

تونر 

آبرسان و کرم دور چشم

مرطوب کننده

من عاااشق زمستونم❤️
هنوز زوده براتاز ۲۰ سالگی شروع کنالان الکی پوستتو درگیر مواد شیمیایی نکننهایت دوست داری ماسک خونگی ب ...

آره اتفاقا زیاد آرایش می کنم و اینا 

ولی یجورایی نمی تونم بزارمش کنار حس میکنم بدون آرایش خوب نیستم

اهان خیلی ممنونم بیشتر جولای سر سیاه دارم که خیلی رو مخمن

اونا اولا بخاطر الودگیه که روپوست جمع میشه و این که اگر اهل ارایش هستی اول صورتتو با میسلار واتر بشور بعد با شوینده.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
شویندهتونر آبرسان و کرم دور چشممرطوب کننده

زیر ۲۰ سال زیاد به دورچشم احتیاج نداره.تونر هم دیگه مخلفاته.اصلش همون بالایی ها بود که گفتم.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
آره اتفاقا زیاد آرایش می کنم و اینا ولی یجورایی نمی تونم بزارمش کنار حس میکنم بدون آرایش خوب نیستم

آرایشتو حتما قبل خواب پاک کن حتمااا

یه آرایش پاک کن و پد ایپک بخر آرایشتو پاک کن

بعدم با شوینده صورتتو بشور

همین کافیه برات

من عاااشق زمستونم❤️

برای سن شما در صورتی که پوستتون مشکل خاصی نداشته باشه شوینده و تونر و ابرسان و ضد افتاب باید استقاده بشه .

اگه میکاپ میکنید میسلار هم اضافه کن 

همینا کافی و عالیه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑