2777
2789

😂😂 چه فازی گرفتم 

خب سلام خانوما صبحتون بخیر 

اول نیاز به شعله پخش کن داریم و سیب زمینی حلقه شده متوسط میزارم رو شعله پخش کن و میچینیم روش در میزاریم حدود‌۱۰ دقیقه و برعکس میکنیم اون سمت ام و تنوری پخته میشه نیازی نه به فر هست نه توستر
حالا نمیدونمم بلد بودید یا نه 😂من تازه یاد گرفتم دیدم کاربردیه گفتم به شمام بگم

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)

من تو قابلمه درست میکردم شعله پخش کن امتحان نکردم

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

شعله پخش کنم نمیخواد شعله کم باشه جوابه من بااین ماهیتابه دوروها میزارم عالی میشه

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو قابلمه درست میکردم شعله پخش کن امتحان نکردم

ای بابا عکس میفرستم چرا نمیاد

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)
شعله پخش کنم نمیخواد شعله کم باشه جوابه من بااین ماهیتابه دوروها میزارم عالی میشه

اع روغن نمیخاد انوقت؟

ای بابا عکس میفرستم چرا نمیاد

حتما سایت خرابه

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

مرسی عزیزم

کنارش قارچ کبابی و خوراک لوبیا بذار

سوسیس سرخ کن

گوجه گیلاسی بذار و نون تست برشته

پنکیک هم بپز

با یه کم پنیر و چند پر ریحون 

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
صبحانه پاییزه یعنی خوراکی با طبع گرم سیب زمینی آخه 😐

خخخ نمی‌دونم دیگه چه اسمی بزارم روش همین اومد تو ذهنم

اع روغن نمیخاد انوقت؟

میتونی نزنی من با قلم یکم روغن کنجد میزدم دوس داشتم اخر سرم اویشن میپاشم

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

مرسی عزیزمکنارش قارچ کبابی و خوراک لوبیا بذارسوسیس سرخ کنگوجه گیلاسی بذار و نون تست برشتهپنکیک هم بپ ...

من راستش تنبلم الانم اینو یاد گرفتم شوهرمو با این سیب زمینی راهی سرکار میکنم 😂

من برم امتحان کنم 😍😂

اره برو ای کاش عکسه میومد میتونستی بیینی نتیجه کارو 

مرسی عزیزمکنارش قارچ کبابی و خوراک لوبیا بذارسوسیس سرخ کنگوجه گیلاسی بذار و نون تست برشتهپنکیک هم بپ ...

این ک آماده کردنش تا ظهر طول می‌کشه 🥴🥴

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞