2777
2789
عنوان

ایست قلبی جنین

705 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من تو ۹هفته یه خواب بد دیدم از قضا فرداش وقت دکتر داشتم که برم برام مکمل بنویسه اما رفتم سونو دادم قلبش نمیزد دیگ خیلی یهویی نه درد داشتک نه خونریزی برگه سقط دادن بهم بنظرتون سقط کنم یا تا هفته ده منتظر باشم 😭

قلبش اولا میزد؟

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهت گفتن سقط کن ؟ 

یکی از دوستام گفتن سقط کن نکرد الان بچش مشکل جدی داره خیلی جدی 

کمک خواستی درد دل خواستی به دوتا گوش نیاز داشتی خلاصهـ هرچی که بود میتونستم کمکت کنم درخواست بدهـ زیبا 😍❤️

یه هفته ام محض احتیاط صبر کن متاسفم ان شاالله غم اخرت باشه

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

عزیزم دوهفته ی دیگه صبر کن منم ۸هفته رفتم دکترم گفت برا سقط باید دوتاسونو بلافاصله ۱۰روز نزدنشو تایید کنه از طرفی پزشک های طب سنتی میگن تافته ۱۲ تا۱۳ قلب بچه های باهوش میزنه چون مغزشون تشکیل شده زودتر.خبرشو بدی حتما

ولی وقتی ایست قلبی کرده یعنی فوت کرده بهتره بری سقطش کنی تا بدنت عفونت نگرفته

چه مشکلی؟

یکی از کلیه هاش که کلا تشکیل نشده اون یکی هم مشکل داره خواستم بگم خرابه 🚶

کمک خواستی درد دل خواستی به دوتا گوش نیاز داشتی خلاصهـ هرچی که بود میتونستم کمکت کنم درخواست بدهـ زیبا 😍❤️
قلبش اولا میزد؟

هفته ۵اخراش رفتم گفت معلوم نی هفته بعد بیا هفته بعدش رفتم من هیچ صدایی نشنیدم یه دکتر دیگه بود گفت ضربان ۱۲۹ گفتم میشه گوش کنم گفت نه ضعیفه مضره کلا ۳دقیقه هم نکشید سونو منم دیگه گفتم ضرر داره لابد تا ۹هفته که دیروزه نرفته بودم