سلام دوستان من تو ۹هفته یه خواب بد دیدم از قضا فرداش وقت دکتر داشتم که برم برام مکمل بنویسه اما رفتم سونو دادم قلبش نمیزد دیگ خیلی یهویی نه درد داشتک نه خونریزی برگه سقط دادن بهم بنظرتون سقط کنم یا تا هفته ده منتظر باشم 😭
کاربری دست دونفره دوستان .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه
یه هفته ام محض احتیاط صبر کن متاسفم ان شاالله غم اخرت باشه
کاربری دست دونفره دوستان .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه
ولی وقتی ایست قلبی کرده یعنی فوت کرده بهتره بری سقطش کنی تا بدنت عفونت نگرفته
هفته ۵اخراش رفتم گفت معلوم نی هفته بعد بیا هفته بعدش رفتم من هیچ صدایی نشنیدم یه دکتر دیگه بود گفت ضربان ۱۲۹ گفتم میشه گوش کنم گفت نه ضعیفه مضره کلا ۳دقیقه هم نکشید سونو منم دیگه گفتم ضرر داره لابد تا ۹هفته که دیروزه نرفته بودم