2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 36 پست
اره دکترم گفت بعضی‌ها بدنشون ی طوری دیر میخابه ولی کلا نمیدونم افسردگی حاددد گرفتم 😐 میرم جلو اینه ...

دکتر ب من گف احتمال افسردگی بعدش هست نگران مباش فرمش درس میشه،،من گریه هامو کردم الان منتظرم یسال بگذره ببینم چی میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@آنالیزا سلام خوبی یادته از ته دلت بهم میگفتی من مطمعنم تو شاغل میشی؟یادته چقدر نا امید بودم ؟ پ ...

سلام عزیزم دلم ❤️

خوبم خداروشکر شما خوبید 

از این خبر بهتر هم مگه داریم چقدر ذوق نشست سر دلم😍✨

خداروشکر عزیزدلم 

امیدوارم که شادی و موفقیت هر لحظه مهمان زندگیتون باشه 

قربونت برم تو خیلی اذیت شدی 

همیشه تو فکرت بودم 

حقت بود این روزهای خوب را ببینی و مطمئن هستم که بهتر از این روزها هم پیش رو خواهی داشت 

یادت نره که تو خدایی داری بالاتر از حد تصور 

برای منم یطوری جبران کرد که نگم واست 

اینو بدون (هیچ حال بدی پایدار نخواهد ماند )

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

سلام جانم  یادمه با اطمینان گفتی تو شاغل میشی 

گفتم چ جوری میگی؟ سنم زیاد شده استخدامیها نمی‌خوان 

مهمتر از اون من عاشق معلمیم، ولی سالها آموزش پرورش شهرمون رشته منو  نمیخواد . ولی خدا رقم زد برام. 

ممنونم بابت بودنات 

@آنالیزا  

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

سلام جانم یادمه با اطمینان گفتی تو شاغل میشی گفتم چ جوری میگی؟ سنم زیاد شده استخدامیها نمی‌خوان م ...

قربونت برم خوشحالم که خوشحالی 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍