2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقد میخوره تو ذوقم میگم ینی انقد سختی کشیدم چرا هنوز بزرگه اخه🥲بینی من هم استخونی بود نوکش هم گوشت ...

اره منم دقیقا ، واقعا انگار یکی دیگم بعد طرف میبینم بینیش کلی مشکل داشتهانقد خوشگل شده مال من نه یا طرف نشد ی ماه بینیش انقد قشنگع

@آنالیزا  

سلام خوبی یادته از ته دلت بهم میگفتی  من مطمعنم تو  شاغل میشی؟یادته چقدر نا امید بودم ؟

پارسال همین موقع ها بود ک امید بهم دادی و  وسط گریه هام لبخند زدم 

گفتم من34سالمه کجا استخدام میشم؟

امروز نتایج آزمونم اومد انالیزا .... من معلمی قبول شدم شغلی ک آرزوشو داشتم ... 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

اره منم دقیقا ، واقعا انگار یکی دیگم بعد طرف میبینم بینیش کلی مشکل داشتهانقد خوشگل شده مال من نه یا ...

اونا احتمالا بینی اسخونی داشتن اخه میگن به پوست و بدن طرفم بستگی داره یکی زیاد ورم میکنه یکی نه،،من روز برداشتن گچ یکی بود انقد خوشگل شده بود بینیش هم عالی ولی من کوفته

من متاسفانه باید حتما عمل کنم 😑😂به هیچ سراطی مستقیم نیستم

عمل کن عزیزم هر چی باشه بازم بهتر از قبلیه😁من اینطوری خودمو امیدوار نگهداشتم،،همه مث هم نمیشن ک شاید تو زیاد ورم نکنی

اونا احتمالا بینی اسخونی داشتن اخه میگن به پوست و بدن طرفم بستگی داره یکی زیاد ورم میکنه یکی نه،،من ...

اره دکترم گفت بعضی‌ها بدنشون ی طوری دیر میخابه 

ولی کلا نمیدونم افسردگی حاددد گرفتم 😐 میرم جلو اینه بقیه رو میبینم انقد خوبه مال من مث میکی موس رفت بالا و کوتاه و تیغه بینم پهن

🥺🥲نمیدونم ،هرچی میگذر عینین میبینم ورمش میخاب ولی بعضی بنییارو میبینم موقع تعویض چسپ میگم چقد خوشگ ...

ببین عمل بینی یه درصدش هم به شانس بستگی داره . اینم هست ولی امیدوار باش هنوز جا داره بینیت واسه خوشمل شدن کمی تحمل 

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄