2777
2789
عنوان

مامانم بهم گفت خیلی زشتی عکس

738 بازدید | 20 پست

دلم داره میترکه ،

هیچی تو زندگیم دیگه سرجاش نیست ،..

چیزایی ک برای بقیه عادیه برای من آرزوعه 

تا حالا حتی با خانوادم راحت سر ی سفره ننشستم،

تاحالا خانوادم خانواده نبودن 

تا حالا مامانم ی غذای گرم نذاشته ..تا حالا نیومدم خونه ببینم مامانم خونه رو تمیز کرده غذا داریم 

تا حالا وقتی سرما خوردم کسی نگرانم نبوده 

تا حالا دردامو ب هیشکی نتونستم بگم 

وقتی غصه داشتم وقتی درد داشتم باید خودم حل میکردم 

تا حالا ازشون چیزی نخواستم 

تا حالا چیزی برام نخریدن هیچیییی حتی بگو ۱ میلیون خرج نکردن 

خودم کار کردم 

و هزاران مشکل دیگه 

ورشکستگی بابام قطع عضو شدن پای مامانم و…

کسی که دوسش داشتم بهم خیانت کرد و رفت .. منم با پسری نامزد شدم ..خواستم منطقی تصمیم بگیرم 

ولی نمیتونم دوسش داشته باشم 

عذاب وجدان دارم 

حالم خیلی بده 

هم دلم ب خودم میسوزه هم نامزدم 

نمیدونم چیکار کنم 

حتی ی خانواده درست حسابی ندارم دردمو بگم کمکم کنن 

حل کنن 

بگن فلان کارو بکن 

مامانم امروز برگشته بهم میکه. خیلی زشتی خیلیییی 

فکر کردی مثل دختر داییت خوشگلی،

خودتو تو آینه ببین 

حیف نامزدت ک تو رو گرفت و..

حالم خیلی بده دارم تیکه تیکه میشم 

این چه زنذگیه اخه 

این چیههتههههه 😭😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم شاید حرفم مخالف زیاد داشته باشه ولی بنظرم نامزدت اگر پسر خوبیه بچسب بهش حتی اگر قوی ترین باشی یه وقتایی لازمه به یکی تکیه کنی شرایط زندگی طوری بوده وجود خانواده رو حس نکردی شاید نامزدت و خدا گذاشته سرراهت

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

میگفتی به خودتون رفتم

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.  k.i4.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

اروم باش عزیزدلم 

همه ما داغونیم خسته و لههه 

میدونی چرا میام نی نی سایت ؟ 

چون آدمی ندارم بشینم باهاش حرف بزنم چون اونقدددد وسواس دارم که نه میتونم کاری بکنم نه بیکار وایسم 

ما تو خونمون هرکسی سرش تو گوشیشه هیچوووووقت دور هم جمع نمیشیم حرف بزنیم 

مامان من حرفای بدترشو میزنه 🥲 

تو نامزد داری من تنهای تنهام 

بشین گریه کن یه دل سیر پاشو به مردگانیمون ادامه بدیم 

کمک خواستی درد دل خواستی به دوتا گوش نیاز داشتی خلاصهـ هرچی که بود میتونستم کمکت کنم درخواست بدهـ زیبا 😍❤️