2777
2789
عنوان

مامانم بهم گفت خیلی زشتی عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 20 پست
این حرف زشتو به مادرش بزنه ؟

مگه چیه؟

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.  k.i4.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

نمیدونم شاید حرفم مخالف زیاد داشته باشه ولی بنظرم نامزدت اگر پسر خوبیه بچسب بهش حتی اگر قوی ترین باش ...

خیلی خوبه خیلی،..

ولی حس میکنم هر لحظه دارم با فکر کردن ب اون بهش خیانت میکنم 

از خودم متنفر میشم بدم میاد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه چیه؟

نظر خودت چیه ؟ 

مادرشه مادر حرفی بزنه ماهم باید مادر رو قورت بدیم؟ 

همین گیر و گرفتاری هامون از نارضایتیشونه 

کمک خواستی درد دل خواستی به دوتا گوش نیاز داشتی خلاصهـ هرچی که بود میتونستم کمکت کنم درخواست بدهـ زیبا 😍❤️

عسک کو🌚

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

نظر خودت چیه ؟ مادرشه مادر حرفی بزنه ماهم باید مادر رو قورت بدیم؟ همین گیر و گرفتاری هامون از نارضای ...

نظر من اینه حرفم مشکلی نداشت

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.  k.i4.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

نظر من اینه که به خوبی های نامزدت فکر کن.. و به زندگیت انرژی بیشتر ببخش با ناامیدی فقط بیشتر فرکانس های منفی جذب میکنی... 

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...