2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱۳۰۰میخورم کاملا راحتم اصلا احساس گرسنگی نمیکنم چون عادت دارم فقط دو وعده بخورم هرروز...از دیشب ۱ ...

توی فست هیچی نباید بخورین بجز مایعات بدون کالری آبمیوه هم ممنوعه

فقط آب و چایی

مطمئن باشین فست رو رعایت کنید تو ماه ۵ کیلو رو کم میکنید

خواهش میکنم امیدوارم موفق باشین

ضرر نداره؟

والا من که ضرری نکردم

بجای ضرر کلی کیف کردم از لاغریی که بهم داد

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
قرص؟

عاره

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
چن وقته استفاده میکنید؟ قیمتش چنده ؟ ماهی چقد لاغر میکنه

چن وقتیه قطع کردم

دو دوره خوردم.۱۰۰ روز کلا

۸۹۰ بود اگه اشتباه نکنم

من وزنم ۷۸ بود

شدم ۶۵

سایزم بیشتر کم شد.از دور شکم پهلوم ۲۰ الی ۲۱سانت کم شد

توی فست هیچی نباید بخورین بجز مایعات بدون کالری آبمیوه هم ممنوعهفقط آب و چاییمطمئن باشین فست رو رعای ...

بله حتما ...ممنونم 

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

توی فست هیچی نباید بخورین بجز مایعات بدون کالری آبمیوه هم ممنوعهفقط آب و چاییمطمئن باشین فست رو رعای ...

فقط یه چیزی من یه روز در میون فست باشم بقیه ی روزا چند کالری بخورم هرماه ۳یا۴کیلو میتونم کم کنم البته پیاده روی تند هم دوساعت بکنم هرروز...کالری مجازم ۱۷۰۰هس ۸۰کیلوهستم

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

من انردز زیاده روی کردم سردرد شدید گرفتم از دیروز تا الان براهمین ۱۴۰۰تا خوردم پیاده روی هم نداشتم ...رفتم چشم پزشک گف سردردات از چشماته آستیگمات هس باید عینک بزنی تا سردرد نشی ....خداروشکر علت رو پیدا کردیم ....انشاءالله دیگه لازم نباشه مسکن بخورم موقع رژیم وپیاده روی...چرا از هیشکی خبری نیس

فقط یه چیزی من یه روز در میون فست باشم بقیه ی روزا چند کالری بخورم هرماه ۳یا۴کیلو میتونم کم کنم البت ...

شما هم روزی ک فست هستی هم روز عادی ۱۶۰۰ بخوری اوکیه

فقط با کالریت بازی کن ی روز ۱۶۰۰ ی روز ۱۵۵۰ ی روز ۱۵۰۰ و بعد از ده روز خودتو وزن کن اگر وزن کم کرده بودی ۳۰ تا ۱ز ۱۶۰۰ کم کن و دوباره روال بازی کردن با کالری و دوباره بعد ده روز ۳۰ تا دیگ کم کن

اینجوری بدن عادت نمیکنه و استپ نمیکنی