2777
2789

تو هر تاپیک میرم خدارو شکر همه اوکی ان 

گودبای پارتی و یورو 

سالاد سزار 

زیتون پرورده 

مهمونی های مفصل 

خدمتکار

پرستار

شوهرشون هم 200ملیون میده از کسلی در میان 

به زیر دستشون حقوق صد ملیون میدن

تو گوش شوهر میزنن اونم سرشو میندازه پایین 

پدرشون یه واحد داده دخترش

پدرشوهرخونه ساخته واسه پسرش

شام و ناهار رو همش خونه مادرشوهرن اگه نرن ناراحت میشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بقیه چیزارو قبول دارم مخصوصا اون ۲۰۰ تومن😂😂ولی

عزیزم دیگه پدر خونه بسازه واسه پسرش و چیزایی تهیه کنه ملکی زمینی چیزی بده واسش یا واسه دختر طلا بخرند و خرج کنند پیش ماها مرسومه اگه داشته باشند چرا نه؟ این چیزا خو عجیب نیست😐

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

نصف این لیست برای یه کاربر خیال پرداز و پر حاشیه است مخصوصا اون ۲۰۰تومن پول

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اینجا دیدم خانواده ای میگفتن با سه تومن در ماه زندگی میکنن

دیدم آدمی که شوهرش برا خوشحال کردنش سرویس طلا خریده

در هر دو مورد فقط چشمی گذشتم چون اولا فضای مجازیه ثانیا اگر واقعی هم نباشه خب ب من چه

《دعا کنید برم🇨🇦 یااا 🇰🇷 》

چرا من از این زندگیا  فقط تو اینستا و فیلما میبینم؟

تو واقعیت ندیدم

شاید من دور برم همچین آدمی ندارم نمیدونم🤦🏼‍♀️

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡

همه جا پز

نی نی سایتم پز؟

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡