2777
2789
عنوان

شوهرمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3466 بازدید | 105 پست
تحملش سخته. ک اسایش باشه ولی ارامش نه.هرجامیرم میگن خوشبحالت شوهرت چ خوش قدوهیکل خوش تیپ خوشبحالت چ ...

خب تو برو سمت شوهرت واسش ناز کن عشوه بیا دلبری کن من حس میکنم شما اخلاقت مردونه هست یه کم زنانگی کن با هم فیلم ببینید یه مدت اصلا بیخیال کار شو شاید اونم کوتاه بیاد

بگو خونه بابام هست اینقدم اویزونه تو نیستمبزار یکم این ترسو داشته باشه ک با این لج بازیش میتونه تورو ...

میدونه ۳ تا داداش دارم ک مث صیر پشتمن ی دقه اگ نارحت باشم سریع میفهمن  حتی اگ الکی نشون بدم ک خوشالم سریع میفهمن

ولی این محبتا فایده نداره. رفتم یجا پیداکردم ک همه خانومن گف ن. گفتم برم ارایشگا گف برو. بعدش اومد گف ن.گفتم تو ک گفتی اره .گف اون مال قبل بود.دیکه چجوری بگم بهش.

میگه توهمینجوریشم ب پول من احتیاج نداری وای بحال ک بری کارکنی پول خودت بیاد تو این خونه

اخه ی ماه بود واسه کیست کلی رفتم دکتر و سونوگرافی

بهش نگفتم پول بده

کلا من نمیگم.اگ بده ک داده. حتی اگ کم بیارم نمیگم.کم اورده بودم از کارت بابام کشیده بودم اینم اومد بود پرینتارو دیده بود .دیگه گف چرابخودم نگفتی.گفتم چفرقی داره. ولی الان گفتم برم دانشگا.گف اره برو شهریه رو بپرس. دیشب گفتم پرسیدم انقده پول بده تا برم.گف ن زیاده باشه براوقتی ک داشته باشم.گفتم نصفشو بده.گف نصف دیگشو ازکجا بیاری.گفتم از بابام میگیرم.باز عصبانی شد ک نه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانما بقران یه وقتا سلیطه بودن جوابه یه عمر دربرابر حرفا وفحش ها تن وبدنم لرزیدویکی گفتم ۴ تا رعشه م ...

اره عزیزم منم کلا ادم درونگرا و ساکتی ام.کلا هرچی بگه شوهرم یه ساعت حرفبزنه من فقد نکامیکنم هیجی نمیگم.از هر۴ ۵ دفه دیگه بار ۶ ام منفجرمیشم له ش میکنم.

میدونه ۳ تا داداش دارم ک مث صیر پشتمن ی دقه اگ نارحت باشم سریع میفهمن حتی اگ الکی نشون بدم ک خوشالم ...

پس اقاتون حسودیش شدع ک بهش تکیه نمیکنی عزیزدلم

باهاش خوب رفتار کن.ازین به بعد ازش پول بخوا و بهش تکیه کن.به هیچ وجه برا پول سراغه خونوادت نرو

و بزار بعده یه مدت بحثه کارو بکش وسطو بگو میخوام برم کار کنم یکم احساسه یه انسان مفید بودنو داشته باشم ولی فکر نکنیاااا ک قراره پولات ماله خودت بشههه.پوله من ماله خودمه پوله توعم ماله خودمه.با خنده و عشوه

والله چی بگم اینکه با هم رابطه ایی ندارین دیگه محبتی نمیذاره ببشتر وابستگیه و ترس.

اره انقد حسرت میخورم ک میبینم طرف شوهرشو درک میکنه. اینکه ازسرکارمیاد خسته س.یا هرچی

چرا انقد وحشی😵یعنی بغلش میکنه و میزنتت زمین پس چرا اینبار تونسته در مقابل دووم بیارهشوهرت چندسالشه؟

اره .اون میزنه منم میزنم نگران نباش😂

من ۲۶. اون ۲۹

خب تو برو سمت شوهرت واسش ناز کن عشوه بیا دلبری کن من حس میکنم شما اخلاقت مردونه هست یه کم زنانگی کن ...

۴ ساله ک بیخیال کارم.دیکه بیشتر ازین اخه.چجوری دلبری کنم 

زنونگی واسم نذاشته.یادم نمیاد بهم گفته باشه چ خوشگل شدی.تنها واکنشش ب اینکه لاک زدم اینه ک گی لاک زد ...

بخدا همه مردا همینن باید قلقشو پیداکنی ی جاهایی کوتاه بیای تابعدا جبران کنی

کاربری دست دونفر
بابا بر پیشش برو تو بغلش موهاشو ناز کن خودت لوس کن بعد کار به جای باریک میکشه باعث عشق و علاقه میشه ...

الان اینکارو کنم میگه حدفاتو یادت بیاد کاراتو یادت بیاد وکلی چرتو پرت میگه از بس کینه ایه

بخدا همه مردا همینن باید قلقشو پیداکنی ی جاهایی کوتاه بیای تابعدا جبران کنی

بدرک دیگه الان میرم باشگاه و لیزر و کلاس زبان و هزارتا کوفت تا بفهمه چی ب چیه.