2777
2789
عنوان

شوهرمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3466 بازدید | 105 پست
من بودم طلاقت میدادم خیلی از اینکه کسی به کسی سیلی بزنه بدم میاد دیگه چه حرمتی بین تون مونده ؟ سیلی ...

فقد ی طرف قضیه روگفتم دیگه.من خودم تو۲۶ سالگی دیسک کمر دارم. انقد ک منو بلند کرده از بالا ولم کرده و ی مهره کمرم کلاداغونه.هرجامیرم مث پیرزنابایدتکیه بدم.هزاربار جلوجاریم وفامیلاشون اشک منو دراورده وهمه دیدن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقد ی طرف قضیه روگفتم دیگه.من خودم تو۲۶ سالگی دیسک کمر دارم. انقد ک منو بلند کرده از بالا ولم کرده و ...

آها فک کردم تو اول دست بلند کردی دیوونه هست از بالا بلندت می‌کنه میکوبه زمین ؟ مگه کشتی کجه

مشاوررفتیم گفته یه نفر باید کوتا بیاد.من کوتامیام بیشتروقتا ولی میگه ن تو اون بالایی. واینکه گفته بخ ...

والله چی بگم اینکه با هم رابطه ایی ندارین دیگه محبتی نمیذاره ببشتر وابستگیه و ترس.

فقد ی طرف قضیه روگفتم دیگه.من خودم تو۲۶ سالگی دیسک کمر دارم. انقد ک منو بلند کرده از بالا ولم کرده و ...

چرا انقد وحشی😵

یعنی بغلش میکنه و میزنتت زمین 

پس چرا اینبار تونسته در مقابل دووم بیاره

شوهرت چندسالشه؟ 

اینجوری که نمیشه خواهر من مشاوری چیزی صحبت کنید رگ خوابش رو بلد نیستی؟

مشاوررفتیم قبلا. کلا ادمیه ک زودنارحت میشه حرف نمیزنه اصن جدامیخابه.اصن چراواس همچی ادمی باید تلاش کرد.واس همین میخاستم برم سرکار ک منم واسه خودم زندگی جدای خودمو داشته باشم.

نمیدونم حالا کارت چیه ولی شوهر منم زیاد راضی نیست برم سر کار و منم نمیخوام راستش،تو چون تز زندگیت را ...

من فکمیکردم خونواده فرهنگی هستن ن ک این ذهنیتش مث صدسال قبل باشه.جالب ک خودش سروکارش با زناس و سریع هم‌گرم مییگیره با زنا

ناراحت نشی ولی ذره ای سیاست و زنانگی نداری معلومه شوهرت خوبه که نزدت حالا رفتارای بدش با رفتارای تو ...

زنونگی واسم نذاشته.یادم نمیاد بهم گفته باشه چ خوشگل شدی.تنها واکنشش ب اینکه لاک زدم اینه ک گی لاک زدی(باتعجب)؟ ینی تو تو بازار بودی لاک داشتی یانه . ک اگ بگم اره دعوامیشه بد. 

معلوم نشد مقصر اصلی کیه ولی وقتی شوهرت رو دست بلند نمیکنه معنیش این نیست که زورش نمیرسه چون دوست دار ...

واقعا معنیه بمون خونه بخور و بخاب رو نمیفهمم

من کلا آدم فعالی ام ک نمتونم ی جا بشینم

اگ ی هفته اینجور باشم افسردگی میگیرم مریض میشم.بعدشم اون واسه کسیه ک شب ک شوهرش اومد حرف بزنن بگن بخندن. ما تنها سرگرمیمون اینه ک وختی میاد میشینیم فیلم میبینیم.همین.ی کلمه حرف نمیزنیم.من از بقیه میشنوم ک کجابوده وچکاراکرده.

وای دختر چقدر ناشکری بشین زندگیت و بکن میخای بری سر کار چیکار کنی از این دوستای حسادت دوری کن فکر کر ...

تحملش سخته. ک اسایش باشه ولی ارامش نه.هرجامیرم میگن خوشبحالت شوهرت چ خوش قدوهیکل خوش تیپ خوشبحالت چ مادرشوهری  خوشبحالت خونه دارین اثاث کسی نمیکنین. ولی ارامش ک ندارم.یا باید تنهاباشم  یا ک جسمی کنارهم باشیم.هیچ حدفی نزنیم.انگار مجبورمون کردن

عزیزم اگه مطمئنی سوهرت دوست دلره و ولت نمیکنه....برو سرکار و توپ رو بنداز تو زمین اون...بجای اینکه ی ...

خب یروز درومدم ازخونه ک برم، اومد جلوم گف کجا، گفتم سرکار ، گف مگ نگفتم اگ رفتی سرکار دیکه اینجا نیای