2777
2789
عنوان

شوهرمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3466 بازدید | 105 پست
خوب کردیهیچ جوره هم اشتی نکنبیوفت دنباله کار.جوری ک بفهمهمثلا آهگیه کاری چیزی بزار رو میز یهویی ببین ...

خب میکه خاستی کارکنی دیگه خونه نیا. بخام کارکنم باید قید آسایشی ک توزندگیم دارم رو بزنم. ارامش ک نیست اصن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کجا کار کنی ؟چقد وحشی بازی درمیاری خدا رو خوش نمیاد حرمت شوهر رو له کنی خیر نمیبینی دختر حتی تو کار

حرمت شوهر چیه خیر نمیبینی چیه؟

پول نمیده اجازه نمیده بره مستقل شه تو از حرمت و خدا میگی 

غصه نخور درست میشه.
اصن قبول نمیکنه میگه پول میدم برو کلاس برو باشگا

نمیدونم حالا کارت چیه ولی شوهر منم زیاد راضی نیست برم سر کار و منم نمیخوام راستش،تو چون تز زندگیت راضی نیستی کار برات سده دغدغه ولی مشکل از جای دیگس

حرمت شوهر چیه خیر نمیبینی چیه؟پول نمیده اجازه نمیده بره مستقل شه تو از حرمت و خدا میگی

کامنت بعدیمو دیدی ؟

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

کارت اشتباه بود تو یک آدم که شوهرت بوده سیلی زدی که هم این دنیا هم اون دنیا باید جواب پس بدی ببرش مش ...

هرجور ک اون بخاد کتکای منو جواب بده و باباش بحاطر اینکه گولم زده و۱۱۴ تا سکه رو هاپولی کرده جواببده، منم این سیلی هاروجواب میدم.

مشاوررفتیم فایده نداره. خونه بابامم رفتم قبلا اصن ادمی نیس بدون اجازه باباش بخادبیاددمبال من یا بخاد غرورشو بذاری زیر پاش وبیاد

معلوم نشد مقصر اصلی کیه 

ولی وقتی شوهرت رو دست بلند نمیکنه معنیش این نیست که زورش نمیرسه چون دوست داره 

اگه بهت خرجی خوب میده چرا میخوای بری سر کار اذیت شی بمون خونه بخور و بخواب 

طلاق هم بگیری بری سر کار بفهمن بیوه ای بهت هزار جور پیشنهاد میدن 

فرقی هم نمیکنه شغلت چیه و چقدر کار بلدی 

حتی تو جامعه پزشکی هم متاسفانه از این داستان ها هست 

برای مثال گفتم 

وای دختر چقدر ناشکری بشین زندگیت و بکن میخای بری سر کار چیکار کنی از این دوستای حسادت دوری کن فکر کردی میتونی یه مردو کتک بزنی اون زور بازوش صدبرابر تو هست احترامت میذاره هیچی نمیگه تو هم سو لستفاده نکن

اگ ازین میترسه پس چرا الان میگه اگه رفتی سرکار ،دیکه خونه نیای.ب همین راحتی.اخه من مهریه هم کلا ندار ...

عزیزم اگه مطمئنی سوهرت دوست دلره و ولت نمیکنه....

برو سرکار و توپ رو بنداز تو زمین اون...

بجای اینکه ی تو همش دعوا بگیری که چرا نمیذاری برم سرکلر و....

یه روز پاشو ررو کارتو شر ع کن و بذار اوک دعوا بگیره که چرا رفتی...

اولش هر چقدر خواست دعوا راه بندازه بگو من راجب این موضوع حرفی ندارم و بحثو عوض کن یا اگه دیدی دارا ادامه میدا هندزفری بذار فیلم نگاه کن 

بعد یه مدت هم براش عادی میشه ...

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

خب میکه خاستی کارکنی دیگه خونه نیا. بخام کارکنم باید قید آسایشی ک توزندگیم دارم رو بزنم. ارامش ک نیس ...

بگو خونه بابام هست اینقدم اویزونه تو نیستم

بزار یکم این ترسو داشته باشه ک با این لج بازیش میتونه تورو از دست بده

بعدشم ک دیدی ناراحته و اینا وقتی ک نشسته بود رو پاهاش بشین و بگو اخه قربونت برم چرا اینقدر مخالفی با کار کردنه من؟فقط میخوام منم یه جایگاهی داشتم باشم.یه زنه موفق باشم

اگه مشکلت محیطشه ک باهم کارمو انتخاب میکنیم.یه محیطی ک هم من دوسش داشته باشم هم تو

بچه نداری میتونی به جدایی فکر کنی چون زندگی بدون عشق بی فایدس شاید بعدا فرصت عاشقی پیدا کنی.

مشاوررفتیم گفته یه نفر باید کوتا بیاد.من کوتامیام بیشتروقتا ولی میگه ن تو اون بالایی. واینکه گفته بخاطر دوستداشتنه زیاده ک این همه نارحت میشید ازهم و قهرمیکنید. ک این فلان کارو کرد و اینا. میگه معمولی باشید باهم.

خانما بقران یه وقتا سلیطه بودن جوابه یه عمر دربرابر حرفا وفحش ها تن وبدنم لرزیدویکی گفتم ۴ تا رعشه میگرفتم امروز بعدحداقل ۲۰ سال منم جواب دادم داد زدم فحش دادم دیدم عه همه اونایی که تمام عمر ازشون میترسیدم ازصدام ترسیدن ولال شدن ...اسی کارت درست بوده