2777
2789
عنوان

شوهرمو زدم

3409 بازدید | 105 پست

چنروز پیش سره اینکه اجازه بده برم سرکار، طبق معمول بحثمون شد یه چیزایی رو اورد وسط از چندسال قبل ک اصن یادم نیس.وقتی عصبانی میشه و نگاهش عوض میشه دیگه خیلی شرایط بد میشه دوسندارم ببینمش اصن دیگه.من هی هیچی نگفتم یهو دیگه داشتم خفه میشدم شروکردم ب حرف زدن منم دلخوریامو رگباری گفتم پشت سرهم.اومدخم شد واستادجلوم سرشو اورد روبروم گف ساکت باش ساکت باش من نشدم دیدم نگاهش تغییرکرده باتمام توان ۳بار چک زدم توصورتش بارسوم گف نمخام دست بلندکنم روت اگ یباردیگه بزنی منم میزنم.دوباره زدم.ولی نزد و رف تو اتاق 

خیلی دوسدارم طلاق بگیرم ولی میترسم دلم واسش تنگبشه.هم خونواده م پشتمن.هم کلی کاربلدم برم سرکار.

نمدونم اوضاع دیگه مث قبل میشه یانه

هربار دعوامیکنیم کلی حرمت شکسته میشه

من نمیفهمم چرا وقتی اون صب تاشب نیست و سره کاره، من باید باکارای بیخود سره خودمو گرم کنم.چرا نمیخاد برم سدکار.پریشب گفتم برم دانشگا.گف بمرس شهریه هاچجودیه.دیشب گفتم انقده .گف ن زیاده باشه براوقتی ک داشته باشم.گفتم وقتی ک ۴۰ سالم بشه لابد پاشم برم دانشگاه.دیگه موندم چیکارکنم.بی هیچ مهرومحبتی عمرو جوونیم تواین خونه بره، بشینم ب پای کسی ک حتی جداازهم میخابیم.جداهم ک نخابیم اگه رابطه ای بخاد باشه وسطه خابه.خسته شدن داره این زندگی یا من ناشکرم؟ن تنهاخستگی ک دیونه شدنم داره.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کجا کار کنی ؟چقد وحشی بازی درمیاری خدا رو خوش نمیاد حرمت شوهر رو له کنی خیر نمیبینی دختر حتی تو کار

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

کجا کار کنی ؟چقد وحشی بازی درمیاری خدا رو خوش نمیاد حرمت شوهر رو له کنی خیر نمیبینی دختر حتی تو کار

اون خیر میبینه ک همیشه بایدحرف حرفه اون باشه

اگه همچی زنی میخاس ک مث مامانش بشینه توخونه کلوچه بپزه و نون روغنی، چرااومد منو گرفت خب ک صب تاشب عذابم بده بارفتارش

من ن کمبود محبت داشتم ن کمبود پول ن هم عقده ی چیزی .حتی ولخرج و زیادخواه هم نیستم

بار اول ک نبوده.همیشه کتک کاری بوده،بااین تفاوت ک اون دستش سنگینه ومن کبودمیشم

من نمیفهمم چرا وقتی اون صب تاشب نیست و سره کاره، من باید باکارای بیخود سره خودمو گرم کنم.چرا نمیخاد ...

باید از درش وارد بشی با جدال و دعوا که کاری پیش نمیره خواسته هات رو‌حور دیگه ای مطرح کن

وضع مالی چجوریه 

منم مثل تو بودم و رفتم سرکار 

الان هزارتا حرف هستش روی سرم از اونایی ک سمتهاشون از من بیشتره 

حقوقمو دارن کم میریزن 

تو گرما تو سرما باید برم بیام.

من دارم میرم چون تو فشار مالی هستیم

خیلی پولدارم😅
اون خیر میبینه ک همیشه بایدحرف حرفه اون باشهاگه همچی زنی میخاس ک مث مامانش بشینه توخونه کلوچه بپزه و ...

آها نظرم عوض شد بزن خون بالا بیاره

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

در تعجبم از رفتارهای یه سری از آدمهاکه قدر نمیدونن نعمتی که خدا بهشون میدهچقدر رفتارت زشت بودهو چقدر ...

خیلی عاقلانه س همیشه دعوادرس میکنه شرومیکنه و ب جاهای بدمیکشونه بعدشم جاشو جدا میکنه تا انقلاب مهدی.برو ک رفتیم.منتظرمعجزه س

خیلی عاقلانه س همیشه دعوادرس میکنه شرومیکنه و ب جاهای بدمیکشونه بعدشم جاشو جدا میکنه تا انقلاب مهدی. ...

مطمئنی رفتارهات درسته؟

با هم چند خطی که نوشتی با اینکه از زبون خودت هست حق رو بهت نمیدم

💥 باشدکه خدا همه ی انشاالله هایمان را به الحمدلله تبدیل کند......لطفا برای شفای بیماریم یه صلوات بفرست.

وضع مالی چجوریه منم مثل تو بودم و رفتم سرکار الان هزارتا حرف هستش روی سرم از اونایی ک سمتهاشون از من ...

وضع مالی معمولیه.خونه وماشین داریم .ولی من ادم قانعی ام.یادم نمیادچیزی خاسته باشم ازش.کاش مث مامانش میبودم ک میره خونه کسی ومیاد کلی قرمیزنه ک مبلاشون بهتر بود خونشون فلان بود.انقد قرمیزنه ک دیگه گوشاشونو میگیرن.ولی این ادم اصن ازسمت من قر نشنیده.قدر نمیدونه بخدا با چ چیزا ک ساختم

اون خیر میبینه ک همیشه بایدحرف حرفه اون باشهاگه همچی زنی میخاس ک مث مامانش بشینه توخونه کلوچه بپزه و ...

خب پس خوب زدی

حق بود

ولیحالا جدا از شوخی نزار کار به جایی برسه که اون روی تو دست بلند کنه و بالعکس وقتی میبینی داره بحث بالا میره برو اتاق خودت رو سرگرم‌کن

واسه کارم میدونم واقعا حوصلت سر میره تو خونه بعضی مردا انگار کوزت گرفتن ولی با یه مشاور صحبت کن‌تا کمکت کنه برای مطرح کردن کار