2777
2789
عنوان

شوهرمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3466 بازدید | 105 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خوبه کمکت میکنه قدر بدون بعضی مردا یه استکانم بلند نمیکننبببین دل بده به زندگیت و‌شوهرت فعلااا احساس ...

کلا میخاد زیربار منت نباشه.وقتی میبینه خودم شام نمخام بخورم میگه نمخاد پاشی تو فیلمتو ببین من خودم میرم میارم میخورم.من دوست ندارم اینجور.دوسدارم صمیمی باشه.بگه من خستم پاشو نمکدون بیار.ولی هیچوخ اینجور نیس.نمخادحتی همچین منتی باشه.قهربودیم ورداشته لباساشو برده خونه مامانش واسش شسته.

الکی میگهههههه

دیگه منم نرفتم دیگ.لابد میگه هردفه این حدفوبزنم این وایمسته.میدونه من چون دوسش دارم موندم اخه خیلی بابای پولداری داره همه بخاطر پول بهشون احترام میذارن.ولی من چون خودم پولکی نیستم ملاکم این نیس اصن میرینم ب سرتا پاشون

خب برووو دخترر حتما باید بری سر کار تو‌ کلاس و‌باشگاه رو‌شروع کن بعد یه مدت برای سر کار رفتنت هم موا ...

هیچ کلاسی پیدانمیکنم ک باب میلم باشه خب.دوستام همه میرن سرساختمون من برم کلاس اشپزی 

میخاد ی عمر مث باباش بره سرکاروبیاد وباکلی زن بکه وبخنده وخیالش راحت باشه زنش توخونه تواشپزخونه س وبوی پساز میده

کارت اشتباه بود تو یک آدم که شوهرت بوده سیلی زدی که هم این دنیا هم اون دنیا باید جواب پس بدی 

ببرش مشاوره

برو خونه بابات تا بیاد دنبالت بعد بگو ب شرطی میام که بریم باهم پیش مشاوره 

روابط من و همسرم بخاطر رفتن مشاوره بهبود یافت

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...