2777
2789
عنوان

شوهرمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3466 بازدید | 105 پست
وضع مالی معمولیه.خونه وماشین داریم .ولی من ادم قانعی ام.یادم نمیادچیزی خاسته باشم ازش.کاش مث مامانش ...

من خودم دوستداشتم برم کلاس هنری مخصوصا کیک و شیرینی

ولی نشد 

الانم شما برو کلاس خودتو سرگرم کن بعد کم کم انلاین شاپ بزن سفارش بگیر حالا هرچی دوستداری

خیلی پولدارم😅
مطمئنی رفتارهات درسته؟با هم چند خطی که نوشتی با اینکه از زبون خودت هست حق رو بهت نمیدم

واسه اینکه فقد این جاشو تریف کردم.همینک الان ک میگم برم سرکار میگه نکنه اهداف بلندمدت داری.نکنه میخای کارتو پیداکنی طلاق بگیری.نکنه کسیو پیداکردی.نکنه میخای من بمیرم بی پول نباشی. حتی یبار وسط دعواگفتم چرااینجور میکنی چراخودتومیزنی.نکنه چیزی زدی. گف اون داداشته چیزی میزنه ک همه شهرخبردارن.منم فقد نگاش کردم.وهیچی نگفتم.چربطی داره بخای اسم خانواده کسیو وسط دعوابیاری.بدترین حرفاروبهم زده ک دلم شکسته بازگفتم ولش کن

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من خودم دوستداشتم برم کلاس هنری مخصوصا کیک و شیرینیولی نشد الانم شما برو کلاس خودتو سرگرم کن بعد کم ...

اینجور کارا سخته منم زبون اینکارارو ندارم. اخه دلم میسوزه قبل ازدواج گف مشکلی ندارم با کارکردنت.

فقط میدونم اشتباه کردی 

۲۷ سالمه شوهرم ۱۵ سال ازم بزرگتره 

بخدا حسرت یه غذای خوب یه لباس ارزون 

حسرت کوچیک ترین چیزا رو به دلم گذاشته چندین ساله 

تا بگم برو سرکار گله کنم انقدر کتکم میزنه ۱۰ روز استخوانام درد میکنه 

موهامو همه کنده بخدا 

فقط میگم عزیزم 

قدر دان باش اگه مشکل داری شوهرت آدم فهمیده ای هست راه حلشو پیداکن بساز زندگیتو 

لحن حرف زدنتو تغییر بده شاید درست شد 

الهی خدا به زندگیت آرامش بده

باید از درش وارد بشی با جدال و دعوا که کاری پیش نمیره خواسته هات رو‌حور دیگه ای مطرح کن

اخه حتی یبار واضح نمیگه ک دوستندارم کارکنی.میگم حساسی دوست نداری.میگه ن اصن اینجورنیس حرف تودهن من نذار

خب پس خوب زدیحق بودولیحالا جدا از شوخی نزار کار به جایی برسه که اون روی تو دست بلند کنه و بالعکس وقت ...

اصن تودوران عقد رفتیم اونجا قبول کرد حرف مشاور رو ک اره کارکنه من مشکلی ندارم.

اومدیم بیرون گف ن نمخاد بری.

خب پس خوب زدیحق بودولیحالا جدا از شوخی نزار کار به جایی برسه که اون روی تو دست بلند کنه و بالعکس وقت ...

اصن از بی حوصلگی پانمیشم ی لیوان بشورم.همه اینارو میبینه. میاد ظرف میشوره بعضی وختا جارو میکشه. مرتب میکنه خونه رو. 

همون میترسه شاغلش بشی بیخیال بشی

اگ ازین میترسه پس چرا الان میگه اگه رفتی سرکار ،دیکه خونه نیای.ب همین راحتی.

اخه من مهریه هم کلا ندارم. خیلی راحته میتونه بگه نیا.

اصن از بی حوصلگی پانمیشم ی لیوان بشورم.همه اینارو میبینه. میاد ظرف میشوره بعضی وختا جارو میکشه. مرتب ...

خوبه کمکت میکنه قدر بدون بعضی مردا یه استکانم بلند نمیکنن

بببین دل بده به زندگیت و‌شوهرت فعلااا احساس امنیت رو توی خونه براش فراهم کن که اگه کار کنی میتونی مدریت داشته باشی 

فقط میدونم اشتباه کردی ۲۷ سالمه شوهرم ۱۵ سال ازم بزرگتره بخدا حسرت یه غذای خوب یه لباس ارزون حسرت کو ...

وقتس میزنه تو وایمیستی نگاهش میکنی؟ شوهرته رعیست ک نیست ک هرجور دوسداشت رفتارکنه

منم ۲۶ سالمه