2777
2789
عنوان

کنسرت 😍

143 بازدید | 10 پست

کنسرت چه خواننده هابی رفتین و کدومارو دوست دارین دوباره برین؟

آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭
حمید هیراد

خوب بود؟

آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شادمهر عقیلی؟🥹

یسسس  خیلیی دوسش دارم 

معین هم خوبه حالا بدک نی

شرط کنسرت گذاشتن خانواده مدازمون دورن امسال گوشی و کنسرت اگه ۲۰ شم هی 🤣 از ۴ اینا دارم میخونم تا ۲ هم مدرسه بودم 

آیـا تـو وجـود داشتـي?شاـید همـیشهـ خیـال بودي...

یسسس خیلیی دوسش دارم معین هم خوبه حالا بدک نیشرط کنسرت گذاشتن خانواده مدازمون دورن امسال گوشی و کنس ...

شادمهر عشقه واقعا

واقعا خوشبحالت

چرا🕳️ من روانی حامیمم یه روز کل اهنگاش و گوش ندم روز نمیشه برام 🤣🕳️ با مادرمم بارها دعوا کردم سرش که چرا انقدر وابسته ایی 

لامصب درسا سخته خودم حالم خوب نیست چندد ماهه شبا راحت نمیخوابم درس میخونما بدم میخونم معروفم به خرخرونی👀ولی از استرس درس از خواب میپرم 

خیلی بده

آیـا تـو وجـود داشتـي?شاـید همـیشهـ خیـال بودي...

چرا🕳️ من روانی حامیمم یه روز کل اهنگاش و گوش ندم روز نمیشه برام 🤣🕳️ با مادرمم بارها دعوا کردم سرش ...

کلاس چندمی عزیزم