2777
2789
عنوان

کنسرت 😍

143 بازدید | 10 پست

کنسرت چه خواننده هابی رفتین و کدومارو دوست دارین دوباره برین؟

آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭
حمید هیراد

خوب بود؟

آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شادمهر عقیلی؟🥹

یسسس  خیلیی دوسش دارم 

معین هم خوبه حالا بدک نی

شرط کنسرت گذاشتن خانواده مدازمون دورن امسال گوشی و کنسرت اگه ۲۰ شم هی 🤣 از ۴ اینا دارم میخونم تا ۲ هم مدرسه بودم 

آیـا تـو وجـود داشتـي?شاـید همـیشهـ خیـال بودي...

یسسس خیلیی دوسش دارم معین هم خوبه حالا بدک نیشرط کنسرت گذاشتن خانواده مدازمون دورن امسال گوشی و کنس ...

شادمهر عشقه واقعا

واقعا خوشبحالت

چرا🕳️ من روانی حامیمم یه روز کل اهنگاش و گوش ندم روز نمیشه برام 🤣🕳️ با مادرمم بارها دعوا کردم سرش که چرا انقدر وابسته ایی 

لامصب درسا سخته خودم حالم خوب نیست چندد ماهه شبا راحت نمیخوابم درس میخونما بدم میخونم معروفم به خرخرونی👀ولی از استرس درس از خواب میپرم 

خیلی بده

آیـا تـو وجـود داشتـي?شاـید همـیشهـ خیـال بودي...

چرا🕳️ من روانی حامیمم یه روز کل اهنگاش و گوش ندم روز نمیشه برام 🤣🕳️ با مادرمم بارها دعوا کردم سرش ...

کلاس چندمی عزیزم