sanaziiiiuu مدیر استارتر عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 514 عنوان کنسرت 😍 144 بازدید | 10 پست کنسرت چه خواننده هابی رفتین و کدومارو دوست دارین دوباره برین؟ آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭 1403/07/08 | 20:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sanaziiiiuu مدیر استارتر عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 514 حمید هیراد خوب بود؟ آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭
دلبر_ناب_دلم عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 16750 هیچ حامیم ،عرفان طهماسبی ،شادمهر، شروین اگه بذاره ، علی یاسینی ، مجید رضوی از احتیاج بگذر اگر اشتیاق نیست...
گلگلی29 عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 7399 هیچ حامیم ،عرفان طهماسبی ،شادمهر، شروین اگه بذاره ، علی یاسینی ، مجید رضوی شادمهر عقیلی؟🥹
دلبر_ناب_دلم عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 16750 شادمهر عقیلی؟🥹 یسسس خیلیی دوسش دارم معین هم خوبه حالا بدک نیشرط کنسرت گذاشتن خانواده مدازمون دورن امسال گوشی و کنسرت اگه ۲۰ شم هی 🤣 از ۴ اینا دارم میخونم تا ۲ هم مدرسه بودم از احتیاج بگذر اگر اشتیاق نیست...
sanaziiiiuu مدیر استارتر عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 514 یسسس خیلیی دوسش دارم معین هم خوبه حالا بدک نیشرط کنسرت گذاشتن خانواده مدازمون دورن امسال گوشی و کنس ... شادمهر عشقه واقعا آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭
گلگلی29 عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 7399 یسسس خیلیی دوسش دارم معین هم خوبه حالا بدک نیشرط کنسرت گذاشتن خانواده مدازمون دورن امسال گوشی و کنس ... واقعا خوشبحالت
دلبر_ناب_دلم عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 16750 واقعا خوشبحالت چرا🕳️ من روانی حامیمم یه روز کل اهنگاش و گوش ندم روز نمیشه برام 🤣🕳️ با مادرمم بارها دعوا کردم سرش که چرا انقدر وابسته ایی لامصب درسا سخته خودم حالم خوب نیست چندد ماهه شبا راحت نمیخوابم درس میخونما بدم میخونم معروفم به خرخرونی👀ولی از استرس درس از خواب میپرم خیلی بده از احتیاج بگذر اگر اشتیاق نیست...
sanaziiiiuu مدیر استارتر عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 514 چرا🕳️ من روانی حامیمم یه روز کل اهنگاش و گوش ندم روز نمیشه برام 🤣🕳️ با مادرمم بارها دعوا کردم سرش ... کلاس چندمی عزیزم آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭