2777
2789
عنوان

پیر خرفت 😡😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 4533 بازدید | 153 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پوریا پور سرخ چهل و چهار سالشه پیره 😂امیر حسین آرمان دو سال مونده ب چهل

گلزار رادان الناز شاکردوست همه بالا ۴۰۴۵

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
گلزار رادان الناز شاکردوست همه بالا ۴۰۴۵

پیر شدن و خرفت 🤣وای بیچاره ها

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

چند سالته که به ۴۰ میگی پیر؟؟

اکه ۲۳ سالت باشه جای بابات نیس 

جای بردار بزرگته

عزیزم حالا که چشمای خوشگلت خورد به امضام دعا کن برای شوهرم کارخوب جور بشه شدیدا و عمیقا به دعات محتاجم❤️🌹🙏

چند سالته که به ۴۰ میگی پیر؟؟اکه ۲۳ سالت باشه جای بابات نیس جای بردار بزرگته

الان ک بعضی ۲۴ ۲۵ ساله ها با ۴۰ ساله ازدواج میکنن

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
اره مادرتو خالت و درجریان بزار بزار حالشوبگیرن یهو دیدی زنش شمارتو روگوشیش دید کاسه کوزه ها سرت شکست ...

بخدا راست میگیییی بهش فکر نکرده بودم پناه برخدا دارم میترسم میگم بهش یاخدا

این کاربری دست دونفره.

شوهر مدچهار ساله دیگه میشه چهل تا ه دخترمون هفت سالشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
منم میگم گناه داره بعد پشیمون میشم میگم وقتی شوهرش خیانت می‌کنه چرا نگم زودتر بفهمه بهتره

خب شاید نتونه طلاق بگیره ،بعد اینجوری فقط ذهنش درگیر میشه و عذاب میکشه ،من خودم یه زن خیانت دیده هستم ،خیانت آدمو داغون میکنه ،کاش هیچوقت نفهمیده بودم 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....