2777
2789
عنوان

پیر خرفت 😡😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 4533 بازدید | 153 پست
بلاک کردم به مامانم بگم یا نه؟

عزیزم خریت کرده اگه دیدی باز تکرار کرد ب همه بگو 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

دوستان اون ع..و..ض..ی بوده هیچ ولی چهل پیره؟ وقت مردنشه؟

ن والا ۴۰ساله های اطراف ما ک در اووووج جوونی و جذابیتشونن

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش همه زن و دخترایی که مردا بهشون پیشنهاد میدادن مثل شما رفتار میکردن ،دمت گرم

هنوز اولشه آبروش را که بردم دیگه می‌فهمه با کی طرفه حتما با صدتا دیگه هم هست صددرصد خیانت می‌کنه به زنش تازه این پیرمرد زنش هم اینجوری نیست که پیر باشه زنش به خودش میرسه 

این کاربری دست دونفره.

منم همینو میگم احتمالا سن خودش خیلی کمه ک ۴۰ رو پیر میدونه

احتمالا خودش خیلی سنش دکمه

منم بچه بودم چهل رو خیلی می‌دیدم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ن والا ۴۰ساله های اطراف ما ک در اووووج جوونی و جذابیتشونن

پوریا پور سرخ چهل و چهار سالشه پیره 😂

امیر حسین آرمان دو سال مونده ب چهل 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
میخاوم بگم ولی به خانوادم و خالم بگم؟شر نشه یه وقت

نه چه شری 

تو مگه کار بدی کردی؟؟؟؟؟؟

اون کار بدی کرده

تازه نگی دست پیش میگیره که پس نیوفته

شاید پشت سرت تو اون محل حرف بزنه یا به خالت چرت و پرت بگه اصلاااا نترس برو از حقت دفاع کن به زن بدبختشم بگو بدونه با چه جونوری داره زندگی میکنه

بنظرم ابروشو ببر خدایی نکرده اگ‌سکوت کنی یهو تو کوچه تنها ببینتت شیطون می‌ره تو جلدش کار دستت میده ب ...

شیطون رفته تو جلدش وگرنه پیشنهاد دوستی نمی‌داد به من

این کاربری دست دونفره.

احتمالا خودش خیلی سنش دکمهمنم بچه بودم چهل رو خیلی می‌دیدم

من ۱۱ سالم بود کسی میگفت ۳۰ ساله هستم میگفتم چقدر سنش بالاست الان ۲۸ سالمه میفهمم اصلا ۳۰ سنی نیست 

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست