2777
2789
عنوان

قنداق كردن نوزاد اري يا نه؟؟؟

8569 بازدید | 54 پست

شما بچه هاتونو قنداق كردين؟؟؟ اگر نكردين پاهاشون پرانتزي شد؟؟؟ چرا انقدر مادر شوهر و خواهر شوهرهام گير دادن نوزاد ٣ ماهه من پاهاش پرانتزي؟؟؟؟

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
نه اصلا اشتباهه قنداق کردن

ديگه خفه شدم واقعا بيخود استرس ميدن بهم  

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولش طبیعیه.بچه تو یه محیط تنگ مچاله شده بوده.بمرور درست میشه.پاهای بچه منم اولش عجیب غریب بود من نگران بودم بعد شوهرم گفت بچه تودلت به اون حالت خاص...انتظارداشتی پاهاش راست باشه!

طبیعیه البته اگرخیلی نگرانی بادکترهم یه صحبتی بکن.ولی هرچی بزرگتربشه درست میشه.حریره بادام یاشیره بادام هرروز بده بچت بخوره .از چهارپنج ماه به بعد هم برادندون دراوردنش خوبه هم سرشارازکلسیمه.

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

آره.بابا خارجیام قنداق میکنن.منکه بچم بدون قنداق خوابش عمیق نمیشه.خواب سطحی ام رشدشو متوقف میکنه.بچه باید بیشتر از نود دقیقه خواب باشه تا هرمون رشد توی بدنش ترشح شه

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
آره.بابا خارجیام قنداق میکنن.منکه بچم بدون قنداق خوابش عمیق نمیشه.خواب سطحی ام رشدشو متوقف میکنه.بچه ...

دقیقا حالانه قنداق به شکل قدیمیها.همین که یه پارچه رو دور نوزاد بپیچیم دست و پاشو هی تکون نده عالیه.

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

ببین عزیزم همه بچه ها تا ۱۸ ماهگی پاهاشون پرانتزیه.بعد از اون ضربدری میشه و به مرور که بزرگ میشن شکل عادی میگیرن به خودشون

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
آره.بابا خارجیام قنداق میکنن.منکه بچم بدون قنداق خوابش عمیق نمیشه.خواب سطحی ام رشدشو متوقف میکنه.بچه ...

وا چرا دروغ میگی خارجیا این کارو اشتباه میدونن واسه رشد بچه اصلا خوب نیست این شکنجه کردنه اصلا بچه هارو نباید قنداق کرد خداروخوش نمیاد

با قنداق کردن کمتر از خواب میپرن .

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
وا چرا دروغ میگی خارجیا این کارو اشتباه میدونن واسه رشد بچه اصلا خوب نیست این شکنجه کردنه اصلا بچه ه ...

نه عزیزم الان خود خارجیام به این نتیجه رسیدن بچه قنداق باشه خوبه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

منم پسرمو قنداق میکردم 

ولی کل بدنش رو نمیبستم .فقط پاهاش رو میبستم

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️

قنداق کردم. ولی نه مثل ساندویچ بپیچم بچه رو 

فقط موقع خاب دورشو با قنداق پیچ می پیچیدم ک توی خاب ک یهو دست و پاش می پره،یهو بیدار نشه...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))