2777
2789
عنوان

قنداق كردن نوزاد اري يا نه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8569 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله دقیقا بر منکرش لعنت

😂😂😂😂 

اوکی خوش گذشت...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
کاملا غلطه 

خوب دوستمون گفت تو فيلماشون ديده بچه را ميپيچن ميگي كاملا درسته ، خارجيا درست ميگن!!

الان استراليا خارج حساب نميشه آيا؟!!!  

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
😂😂😂😂   اوکی خوش گذشت...

ولش کن خوشحاله خارجه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

به گفته محققان دانشکده پزشکی دانشگاه ویرجینیا، قنداق کردن به شیوه های مختلفی تعریف می شود اما معمولا به حالتی اطلاق می شود که کودک در داخل پارچه یا پتویی بسته بندی می شود بطوریکه سرش بیرون و دستهایش داخل قنداق است. این تصور وجود دارد که قنداق کردن موجب آرام شدن بچه شده و به خواب وی کمک می کند.

اما یافته های جدید این محققان نشان می دهد که قنداق کردن می تواند کار خطرناکی باشد.

دکتر راشل مون، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «نوزادانی که قنداق می شوند ۵۰ تا ۶۰ درصد بیشتر در معرض خطر مرگ ناشی از SIDS قرار دارند.»

تیم تحقیق در این مطالعه نتایج چهار مطالعه قبلی منتشرشده را بررسی کردند. مطالعات مربوط به دو دهه و شامل مناطقی از انگلستان، تاسمانی در استرالیا و شهر شیکاگو در آمریکا بود.

به گفته این محققان، خطر مرگ ناشی از قنداق کردن حتی در کودکانی که قنداق بر روی شکم شان بسته می شود به مراتب بیشتر است. این کودکان در مقایسه با کودکانی که قنداق نمی شوند در حدود ۱۳ برابر بیشتر در معرض ریسک مرگ ناشی از SIDS قرار دارند.

به گفته مون، این ریسک با رسیدن کودک به سن ۶ ماهگی افزایش می یابد چراکه در این زمان کودک قادر به غلت خوردن خواهد بود.

ولش کن خوشحاله خارجه

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

[QUOTE=47273920]خوب دوستمون گفت تو فيلماشون ديده بچه را ميپيچن ميگي كاملا درسته ، خارجيا درست ميگن!! الان استراليا ...[/QUOTEاونجام این ریمو ایرانیا بردن دیگه اصلا خیلی چرته ما ک ندیدم

ما ک قنداق شدیم پاهامونم راست رشد کرد راضیم هستیم😂شمام قنداق کن ضرر نداره

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶

بابا هر كسي هر جا زندگي ميكنه و دكتر مخصوص خودشو داره و بايد به دكترش اعتماد كنه والسلام حالا نميشه اينو بگي كه دكتر من درست ميگه بقيه غلط،اصلا ايران و خارج هم نداره 

[QUOTE=47273920]خوب دوستمون گفت تو فيلماشون ديده بچه را ميپيچن ميگي كاملا درسته ، خارجيا درست ميگن!! ...

وا يعني چهار تا ايراني اومدن قنداق به جامعه استراليا معرفي كردن !!!  بابا ميگم خود استراليايي ها ميگن از قديم هم اينكارو ميكردن من نميگم درست يا غلط ولي اينا هنوز انجام ميدن و دكتراشونم ميگن درسته

راستي ٢٠١٧ ما تقريبا يازده ماهه كه اومديم اتريش و اينجا ساكنيم همسايتونيم 

هر موقع پسرمو ببرم پيش دكترش براي چكاب وزنش ازش راجع به اين ميپرسم ببينم اون چي ميگه راجع به قنداق، ببينم نظر اتريشي ها و آلمانيها چيه( آخه خانم دكتر آلمانيه خودش)