2777
2789
عنوان

چه گند بزرگی زدم😐😭

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 52 پست
راستی نه کسی نیست چون شهرم کوچیکه بپرسم و بخوام ببینم کسی میشناسدش یا نه یکم ضایع اس حرف در میاد واس ...

همین منظور منم همینه که شما یکم پرس و جو کنیین در حدی که به گوشش برسه اونوقت اگه علاقمند به ازدواج بود حتما خودش جلو میاد اگرم که دنبال دوستی باشه نمیاد چون میترسه آمارش خط خطی بشه 

شما اینکارو بکن اما زیاد نه در حد کم که به گوشش برسه 

بقیشو بسپرید به خدا اگه صلاح باشه حتما اتفاق میفته 

همین منظور منم همینه که شما یکم پرس و جو کنیین در حدی که به گوشش برسه اونوقت اگه علاقمند به ازدواج ب ...

مرسی از نظرتون..

ولی من حتی اسمشونم نمیدونم...ایشون وقتی ک مادرشون رو فرستاده بودن تحقیق ..اونم از طریق همسایه ها فهمیدم...پست ها رو اگه وقت داشتین تو همین تاپیک بخونین قشنگ متوجهش میشین شرایطو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ب نظرم ایشون فکر کرده شما برای رفع مزاحمت با برادرتون رفتین آموزشگاه 

و همچنان نامحسوس پیگیرتون هست

انشاالله خانوادشون ب زودی با منزلتون تماس میگیرن و قرار خواستگاری میزارن.... 

عزیزم ب نظرم ایشون فکر کرده شما برای رفع مزاحمت با برادرتون رفتین آموزشگاه و همچنان نامحسوس پیگیرتون ...

فداتشم ۲تا آیت الکرسی خوندم هم سلامتی هم رفع مشکلاتتون

مرسییی ازت❤

فقط..حستون اینو گفت؟ آخه کلا از اون روز اصلا تو مسیرم نیستن..حس میکنم هستا ولی کلا انگار غیب شدش...آدرس و..خونمونم داره با تعقیب قبلا فهمید..میترسم فکر دیگه ایی کرده باشه..آخه ۱ درصد احتمال نداد داداشم باشه🥲

@پاییزمهر عزیزم نظرتو بهم میگی لطفا؟

اگه بازم میاد آموزشگاه بازم همراه برادرتون برین وبیایین که ببینتتون ،از کجا مطمئنی که اونی که اومده تحقیق از طرف این آقاس؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اگه بازم میاد آموزشگاه بازم همراه برادرتون برین وبیایین که ببینتتون ،از کجا مطمئنی که اونی که اومده ...

نمیاد دیگه از اون روز ندیدمش...

چون خیلی پیگیرم شدن ک ادرس خونمون رو بفهمن ...من ندادم بعد دیدم که تعقیبم کردن و قشنگ نگام کرد رفتم خونه فرداش اومده بودن تحقیق و ی خانوم ب ی بهونه ایی اومد دم خونمون...همسایه هام گفتن اومدن تحقیق شما و..