2777
2789
عنوان

چه گند بزرگی زدم😐😭

470 بازدید | 52 پست

فکر کنید یه اقایی شما رو بیرون توی ی محیط مثلا آموزشگاه میبینه ازتون خوشش میاد...

حالا ی سری میلن صحبت کنن باهاتون شما بخاطر اضطراب و خجالت و...اجازه نمیدین(از قصدشونم مطمئن نباشین)

اما اون آقا قبل صحبت با شما با تعقیب ادرس خونتونم فهمیده و تحقیقم کردن

حالا ی سری با برادرتون برین اموزشگاه و اون آقا شما رو با هم ببینن دیگه جلو نیان صحبت کنن کلا

و از اون روز به بعد اصلا پیدا شون نشه

یعنی فکر کردن من با کسی ام؟ اخه ۷صب کی جز برادرم منو میرسونه!

یا اینکه شاید قصدشون مزاحمت بود و کلا رفتن؟

یا فکر کردن ممکنه شما ب برادرتون گفته باشین اینهمه اصرارشون من باب صحبت کردن و همش دم آموزشگاهتون اومدن و رفتن؟

کدومه بچه ها🥺

چرا برام تلاش نکرد؟🥺🥺🥺

پس اونهمه پیگیری و...  اون خانومی ک اومد تحقیق ما چی شد؟!

۷صب اومدناش دم اموزشگاه!

اخه ی درصد امکان نداره داداشم باشه وقتی من اصن ب قیافم ابن چیزا نمیخوره؟ اونک تو تحقیقم فهمیده برادر بزرگتر دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این سری با برادرت برو جلوش هی داداش داداش کن بفهمه اگه قبل دیدنش رفته که شاید دلسرد شده دخترای ااان ...

من تا حالا با هبچ پسری نبودم...معذب شدنم طبیعی بود و جون منشی اموزشگام فامیلمونه.ممکن بود راجبم بد فک کنن وقتی ام این اقا هی پشت سرم میومد...ترسم طبیعی بود

ولی دیگه حتی اموزشگاه نمیاد...مبومد صحبت کنه 

ولی خب بد فک کرد ک غیبش زد🥲

امروز دیگه اشکم اومد😭چرا یکی باید اینجور راجبم فک کنه...ن تیم و قیافم مبخوره ن هیچی

شما بخاطر هدفت یادگرفتن میری آموزشگاه یا کیس پیدا کردن خب معلومه یارو دنبال مزاحمت بوده مردا تا طعم ...

عزیزم...اموزشگاه رانندگیه

اگ دنبال مزاحمت بود مادرش نمیومد تحقیق...خودش کلی تعقیب نمیکرد خونمونو بفهمه

اصن همه چی ب جهنم...دلم نمیخواس کسی راجبم بد فک کنه 😭همین اشکمو اورد

بنظرم احمق و بچه بوده ساعت ٧ صبح مي اومده در محل كارت اگه خودش اونجا كار نداشتهو اينكه يواشكي اومده ...

اصن کاری نداشته اونجا

دقیقا مشکل منم همینه اونک حتی مادرشم اومده بود تحقیق چند ماه پیش خونمونم فهمیده بود پس چرا همش اینطور میکرد😭