2777
2789
عنوان

چه گند بزرگی زدم😐😭

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 52 پست
زیاد پیگیرش نباش خاهرانه میگم اگر بخادت خودش میاد جلو

هیچیییی ازش نمیدونم هیچییییی

اون منو دیده بود مث اینک خوشش اومده بود

من تحویلش نگرفتم هیچ وق حتی نتونستم صاف تو چشاش نگا کنم...بعدم ک برادرمو دیده بد فک کرده😭 بخدا دلم از این میسوزه ک الکی الکی سوختم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصن کاری نداشته اونجادقیقا مشکل منم همینه اونک حتی مادرشم اومده بود تحقیق چند ماه پیش خونمونم فهمیده ...

ولش كن بابا ادم ب درد بخوري نيست بعدا پشيمون ميشي

از برادرت هم شايد ترسيده فكر كرده بهشون گفتي مزاحم داري

بذار بترسه شر كم كنه 

از اين ادما ك مدتها مي افتن دنبالت بترس

فکر کرده دوس پسرتهموقع رفتن بلد باید میگفتی داداش صداش میزدی یه چیزی سفارش میکردی راجع به مادرت

داداشم رف از عابر پول بگیره گف اجی تو برو داخل اموزشگاه منم میام...من از کنار ماشین این اقا رد شدم بدون اینک نگاش کنم رفتم داخل یکم بعد داداشم اومد..تو حیاط بودیم بیرون اومدنی دیدم نیست رفته! چطور داداش صدا میکردم ک اون بشنوه

کسی که بخواد اینجوری برهبهتر ک برهبعدشم وقتی تحقیقات امده دونسته ک مجردی

شاید فک کرده دوس پسرمه!

من اصن تیپ و قیافم ب این چیزا نمبخوره...اونم تو شهری ک همهههه همو میشناسن...🥲دلم از قضاوت بیجاش سوخت

من تا حالا با هبچ پسری نبودم...معذب شدنم طبیعی بود و جون منشی اموزشگام فامیلمونه.ممکن بود راجبم بد ف ...

عزیزم یه کم شل میگرفتی خودم یه همچین موردی تو زندگیم داشتم رو ندادم پرید یه عمر خودمون با دختر نجیب بودن گول زدیم الان ازدواج کردم و شوهرم خیانت کرده پس چه فایده منتطر شاهزاده سوار اسب باشیم اونا مال قصه هاست تو این روزگار دخترای نجیب و پاک و نمیخوان همه دنبال داف ها هستن در کل کمی راحت تر بگیر ملت رم نکنن شاید مسیر زندگیت عوض شداصلا

ولش كن بابا ادم ب درد بخوري نيست بعدا پشيمون ميشياز برادرت هم شايد ترسيده فكر كرده بهشون گفتي مزاحم ...

همین فکرو کردم که گفتم داداشم باهام بیاد اموزشگاه...ولی..

هیچی جور در نیماد اگ خواستگار بود این رفتارا چیه اگ نبود مریض بود کلی امار منو گرفته بود و هر روز کشت خودشو اخرم خونمونو فهمید!

خوبه زمانی رو باهام نگذروندین که انقد آویزونشییه کم مستقل باش از نظر فکر و عاطفه تو بیشتر نگرانی ک ...

کاش قبل قضاوت کردنت بکم فکر کنی

بخدا من اصلااا خواستگار کم ندارم...همین النم پسر عمم منتظره ی بله از سمت منه...و حتی پیر همکار پدرمم..

هدفم شوهررر نبود ...من ازش خوشم اومد

ضمناا اگ اویزونش بودم ی بار حداقل ی لبخند بش میزدم یا تو این مدت میذاشم حرف بزنه!

حتی ی درصدم احتمال نمیده داداش داشته باشم؟ وقتی ک تحقیق کردن؟ وقتی کلی زیر نظر داش منو من با هیشکی ن ...

خب بدونه چ ربطی دارع

'خوشبَختی' یَعنی : ‌بُـودنش بهترین 'شانسِ' زنـدگیتـه...♥️ ️

کسی هست که تو آموزشگاه بشناستش

کلا اگه پسر دلش پیش یه دختر گیر کنه به همین راحتی ولش نمیکنه یکم دقت کن اطرافتو بیشتر زیر نظر بگیر شایددورادور زیر نظر داره شمارو

اینکه میگی شهری هستش که همه همدیگرو میشناسن یکم پرسجو کنی پیداش میکنی

اما من نظر کلیم اینه که اگه اون بخاد به همین راحتی ول نمیکنه یکم به خودت و اون پسر زمان بده حتما پیداش میشه واسه اون لحظه بدنامه ریزی کن که هول نشی و سنجیده تر عمل کنی این بهت کمک میکنه اگه موردای دیگه ای هم بود و یهو پیش اومد بدونی چیکار کنی

کسی هست که تو آموزشگاه بشناستشکلا اگه پسر دلش پیش یه دختر گیر کنه به همین راحتی ولش نمیکنه یکم دقت ک ...

راستی نه کسی نیست چون شهرم کوچیکه بپرسم و بخوام ببینم کسی میشناسدش یا نه یکم ضایع اس حرف در میاد واسم

میومد دم اموزشگاه که با من صحبت کنه بعیید میدونم کارش اونجا باشه

بله چشم درسته صحبتتون...خیلی فکر کردم و حتما ایندفه سنجیده عمل میکنم...ولی اون سری واقعا خجالت اجازه نداد گوش کنم صحبتشون رو و نتونستم...هیچ ارتباطی ام با هیچ پسری نداشتم یکم سختم بود و میدونسم حتی اگه خواستگاری کنه هیییچ جوابی ندارم بدم و نمیدونستم چی بگم کلا