2777
2789
عنوان

پسرم از وقتی

82 بازدید | 7 پست

با یکی از همکلاسیاش دوست شده اخلاقش 180 درجه تغییر کرده... یکبار که با لگد زد رو پاش شلوار فرمش پاره شد... یه حرفهایی میزنه از مایی که بزرگتریم تا حالا نشنیدیم اینارو... خیلیم تهاجمی با همه بچها درگیره یکبار رفتم مدرسه ناظمشون گفت والدین رو خواستیم اگر حل نشد باید اخراج کنیم... تو پیوی ایتا عکس مادر یکی از بچها رو گذاشته بود و حرفای بدی میزد در مورد ظاهرش... حالا اصلا کار ندارم به اینکه رفتار و کارهاش چطوره چون بمن ربطی نداره... ولی مشکلم اینجاست چطوری پسرمو از رفاقت باهاش منصرف کنم ؟؟ بارها باهاش صحبت کردم ولی فایده نداشته نگرانشم چون این رفتارا روش اثر میذاره

غیبت نکنم

وا بسم الله میگی بمن ربط نداره اخلاق و رفتارش چطوره؟

پس به کی ربط داره دقیقا

بقیه باید بچه شما رو تربیت کنن ؟

رفته عکس مادر طرفو گذاشته پروفایلش فحش میده میگی بمن ربط نداره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا بسم الله میگی بمن ربط نداره اخلاق و رفتارش چطوره؟ پس به کی ربط داره دقیقا بقیه باید بچه شما رو تر ...

اخلاق و رفتار بچه خودم به خودم مربوطه من مسئول تربیت بچه خودم هستم ولی دیگران نه منظورم این بود

غیبت نکنم

کلاس یا مدرسه و عوض کن پسرت و خیلی بهش محبت کن و ببر تو جاهای فرهنگی تا آدم های درست حسابی ببینه

دائم وقت و بیوقت تماس میگیره اگه بلاک هم کنم تو مدرسه بازم همو میبینن

غیبت نکنم

تنهاراه حلش مشاوره ست عزیزم 2، 3ماه مونده کلاازمدرسه

مشاورم رفتیم میدونی کلا مشاورا نظرشون اینه که باید به بچه آزادی بی حد و حصر داد تو همه چی! مثلا میگن مشکل از بچه نیست باید والدین خودشونو اصلاح کنن و فرزند هر راهیو باید امتحان کنه درست یا غلطش رو خودش به نتیجه برسه... که من کلا این طرز فکر رو قبول ندارم

غیبت نکنم