در ضمن تو خانواده و اطرافیان ما حرف حرف زنه زیاد باور نگم مردسالاری اون مونده زمان انقلاب موقعیت خوا ...
کآری که داره خیلی خوبه یعنی قشنگ آیندش تضمینه و ماشین و اینام کلن داره ولی الان خابگاهه بعد خودش گفت که ترک اردبیل هستیم البته نگفت کجای اردبیل و گفتش خودم اینجام خانوادم نه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والله من که اردبیلی هستم عروس رو ن تو خانواده ما ن اطرافیانمون ن دوستامون ندیدم که زیر دست و کم ارزش ...
والله منم تبریزی هستم
به این شدت که میگی نیست
شاید یکی دو سال اول سخت گیری باشه ولی بعد یه مدت و مخصوصا اومدن بچه خیلی بهتر میشه اوضاع
آدم همیشه خودشو بی نقض میدونه .من اگه شوهرمو بندازم رو دنده لج معلومه لج میکنه و... باید از در صلح و اصولی وارد شد
کل دختر خاله های من دارن حکومت میکنن هر چند تو زبون فقط چشم میگن و کار خودشونو میکنن
شما هم انعطاف به خرج بده .رویه ات رو تغییر بده نتیجه میبینی مطمن باش
خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
ترک اردبیل هستن ؟ میشه بگی خانوادتن چطور هستن چه اخلاق هایی دارن ؟
من خودمم تركم ولي تبريز
خانواده ي خيلي آروم و بي حاشيه ولي خوب يه سري خصوصيتهاشون متفاوته مثلا پدر همسرم و همسرم براي زن ارزش بيشتري قائلن به نوع پوشش و رفت و آمدت مشكلي ندارم خيلي مشوقن براي پيشرفت ولي دوتا برادر همسرم خيلي سختگير رو پوشش و همسراشون تنها جايي نبايد برن
ديدي اينا اعضاي يه خانوادن با اينهمه تفاوت ديگه آدماي يه شهر كه بماند