2777
2789
[QUOTE=355256886] اگه خودت ترک نیستی چراباید با ترک ازدواج کنی البته بستگی به فرهنگ شهر خودت هم داره ...

عه تو تورکی؟

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 به شانه ام زدی تا تنهایم را تکانده باشی -به چه دلخوش کرده ای؟! *تکاندن برف از شانه های آدم برفی؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ارومیه اجازه. وار درخواست ورم

بله 

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 به شانه ام زدی تا تنهایم را تکانده باشی -به چه دلخوش کرده ای؟! *تکاندن برف از شانه های آدم برفی؟!

والله منم تبریزی هستمبه این شدت که میگی نیستشاید یکی دو سال اول سخت گیری باشه ولی بعد یه مدت و مخصوص ...

عزیزم ۴ساله عروس تبریزیا اونم اصل تبریزی شدم اره ۲سال که دمار از روزگارم در آورد همسرم ولی الان منو کرده یه افسرده 

مادر پدرش هر رو حقوق بگیر هستن ولی اینو جوری بار آوردن که خودشو مدیون میدونه انگا از وقتی من زن همسرم شدم رو پدرومادرش هووو آورده 

اوایل بهم گفت که ب پدرش اینا کمک میکنه منم گفتم خوب باشه چه عیبی داره ولی آمدم دیدم اوضاع کلا فرق میکنه مریض میشن پول میخوان عید میشه پول میخوان خرید میرن پول میخوان 

وخیلی چیزای دیگه که نمیخوام سرتون رو درد بیارم 

ب شدت همسرم عصبانی هست البته اطرافیانش هم اونطوریه زود از کوره در میره بخدا کم آوردم خانواده ام اصلا ب این وصلت راضی نبودن من پامو کردم تو یه کفش ن کسی رو دارم درد و دل کنم ن میتونم ب خانواده ام بگم چونکه یه بار گفتم گفتن خودت خواستی 

تراپیست رو همسرم اصلا قبول نداره چن جلسه من خودم رفتم 

نمیدونم دیگه چیکار کنم 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

ما قبلانم باهم صحبت کردیم درسته؟من متینم کارمند بانک بودم و....

والله منم تبریزی هستمبه این شدت که میگی نیستشاید یکی دو سال اول سخت گیری باشه ولی بعد یه مدت و مخصوص ...

عزیزم ۴ساله عروس تبریزیا اونم اصل تبریزی شدم اره ۲سال که دمار از روزگارم در آورد همسرم ولی الان منو کرده یه افسرده 

مادر پدرش هر رو حقوق بگیر هستن ولی اینو جوری بار آوردن که خودشو مدیون میدونه انگا از وقتی من زن همسرم شدم رو پدرومادرش هووو آورده 

اوایل بهم گفت که ب پدرش اینا کمک میکنه منم گفتم خوب باشه چه عیبی داره ولی آمدم دیدم اوضاع کلا فرق میکنه مریض میشن پول میخوان عید میشه پول میخوان خرید میرن پول میخوان 

وخیلی چیزای دیگه که نمیخوام سرتون رو درد بیارم 

ب شدت همسرم عصبانی هست البته اطرافیانش هم اونطوریه زود از کوره در میره بخدا کم آوردم خانواده ام اصلا ب این وصلت راضی نبودن من پامو کردم تو یه کفش ن کسی رو دارم درد و دل کنم ن میتونم ب خانواده ام بگم چونکه یه بار گفتم گفتن خودت خواستی 

تراپیست رو همسرم اصلا قبول نداره چن جلسه من خودم رفتم 

نمیدونم دیگه چیکار کنم 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

عزیزم ۴ساله عروس تبریزیا اونم اصل تبریزی شدم اره ۲سال که دمار از روزگارم در آورد همسرم ولی الان منو ...

شوهرت تک پسره؟

عزیزم بچه داری؟

چقدر خرج میکنه برات؟

نقطه ضعف و دمش چیه؟

ببین اگه مستقیم بگی گارد میگیره

باید تو شرایط قرار بگیره که ببینه نمیتونه خرجی بده

به خدا من تو اطرافم این مدلی ندیدم

خرج ها در حد مراسمات و تولد و روز مادر و... ایناس.ولی اینکه دائم براشون پول تزریق کنه نه

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

با ی جواب رد به خودت و آینده ت لطف کن عزیزم! ازدواج فارس با قومیت های دیگه به شدت سخت و اصطکاک پذیر هست بسته به خانواده هرکسی کم و زیاد داره این اصطکاک ولی صفر نیست خیلی آزار دهنده ست زبون مشترک و فرهنگ مشترک نداشتن .به نظرم از وقتی ازدواج ها با قومیت های متفاوت رایج شد مشکلات و طلاق بیشتر شد. خیلی ها میگن طرف خوبه با خانواده ش فرق داره گفته فلان میکنه تحصیلات شون بالاس و... ولی اینا ربطی به اون اختلاف فرهنگ و زبون نداره تحت هر شرایطی این اختلاف های زمین تا آسمون آزار دهنده ست. 

اخه من شنیدم مردسالاری دارن . مادر براشون خیلی مهمه و این چیزا میشه یکم بیشتر درموردشون بگی

من ترک اردبیلم

آره مادر جایگاه خوبی تو اردبیلی ها داره ولی خانم هاشون رو هم واقعا دوست دارن

همان ذوالفنون