2777
2789
اره موقعیت خوبی هست ولی یکم دلسرد شدم

دارن از جنبه منفی فقط برات میگن 

ببین عزیزم...من ترک اردبیلم 

همه نوع مردداریم بستگی به ذات و شعور طرفت داره الان کامنت بالا گفتن رو مادر حساسن بنظرم گسی نیست که مادرشو نخواد این یه امر طبیعیه ولی یچیزیم هست عاشق زناشون هستن هرکاری میکنن برا خانماشون  بشدت زن دوستن،تجملاتین هرمراسمی رو مجلل میگیرن حالا بستگی ب وضع مالی طرف داره میزان خرج کردن  ولی خب به هرحال جدی میگیرن 

مرداشون اکثرا کاری هستن در تلاشن برا خانواده 

بالا گفتن مردا بیرون رفتنی کار نمیکنن برعکس خانواده ما مردا بیرون کار میکنن بنظر من این چیز مهمی نیست کی کار کرد یا نکرد مهم عشق و علاقس بینشون 

و یچیزی اینجوری نمیتونی معیار کلی بدست بیاری چون هرکسی بر اساس دیدگاه خودش داره برات نظر میده اگه خواستگارت به دلت نشسته خوبه سعی کن خودت زمان بدی بشناسیش 

وگرنه الان من و امثال من ک داریم نظر میدیم هرکدوم ممکنه خانواده خوب و بد داشته باشیم بر حسب اون بگیم وگرنه همه یکی نیستن

❤🤍❤

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگه خودت ترک نیستی چراباید با ترک ازدواج کنی البته بستگی به فرهنگ شهر خودت هم داره ، هم تعصبی هستن ، ...

والله من که اردبیلی هستم عروس رو ن تو خانواده ما ن اطرافیانمون ن دوستامون ندیدم که زیر دست و کم ارزش ببینن 

و اینکه من با تبریزی ازدواج کردم واقعا این حرفاتون خصوصیات پسرای تبریزی هست الان میان میتوپن بهم ولی من واقعیت رو میگم از سن ۱۴سالگس هم تبریز زندگی کردم دوستای تبریزی هم زیاد داستم پس نگین که حرف از معده اش میاد ن 

اتفاقا بخواییم در مورد پسرای اردبیلی حرف بزنیم اونا خیلی زن دوست تر از پسرای تبریزی هستن 

پسرای تبریزی مادر ذلیل و پدر ذلیل هستن و بند نافشون البته بعضیاشون بریده نشده 

وای پسرای اردبیلی واقعا اونطور نیستن 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

فقط اونایی که میگن ترکا مردسالارن بعدمیگن مادر شون براشون خیلی مهمه دوستان مردسالاری یعنی حرف اول وآخرومردمیزنه  وپدر توخانواده مهمتره پس خودتون دارید حرف خودتونو نقض میکنید .

_تعلیق_

مرسی عزیزم ❤️ اره خودش به نظر خیلی پخته میاد...

در ضمن تو خانواده و اطرافیان ما حرف حرف زنه زیاد باور نگم مردسالاری اون مونده زمان انقلاب 

موقعیت خواستگارتون چیه؟

مال خود اردبیله؟

❤🤍❤