2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اردبیل ببین پسرهاش اون زبون بازی فارس ها رو ندارن که دایم قربون صدقه بذن عملا نشون میدن ابراز احساسا ...

ما مرد سالاری نداریم همونطور که زن سالاری نداریم تو خانواده خودم البته و بیشتر احترام گذاشتن به نظراته

میشه بیشتر درموردشون بگی

ببینید من برا ترک اردبیلم ولی همسرم برا تبریز 

اردبیلی هااااا زن پرستن دیراشون یکم حساس هستن ولی دیگه مثل پسرای تبریزی سخت گیر نیستن 

پسرای تبریزی رو جوری بار آوردن که که اکثرا ب پدرو مادراشون میرسن ولی ترک اردبیلی پدر مادر ب بچه هاشون میرسه (البته اینم بگم من فامیل و خانواده و اطرافیانمو میگم که دیدم نیان گارد بگیرن )و اینکه زن دوست هستن و فقط یکم رو رفت و آمد و  اینجور چیزا حساس هستن که باید اونم قلقل طرف بیاد دستت میتونی رامش کنی 

ولی مثل تبریزیا کنترل گر نیستن (همسرم تبریزی هست و اطرافیانش رو دیدم که میگم و اینکه تو اردبیلی ها چشم ام چشمی وجود نداره ولی امان از تبریزیااااااا یعنی این اون کارو کرد اون یکی هر طور که شده باید بالاتر از اون بشه 

ولی اردبیلی هاااا سرشون تو لاک خودشونه 

باز میگم هر جا خوب و بد داره ولی اکثرا اینطور هستن که من تو خانواده و دوست آشنا ها دیدم 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

اگه خودت ترک نیستی چراباید با ترک ازدواج کنی البته بستگی به فرهنگ شهر خودت هم داره ، هم تعصبی هستن ،هم خون سرد و عصبانی ، هم به خانواده شون زیاد اهمیت می دن ، عروس زیر دستشون است ،هم توقع کار زیاد از زن یا عروس دارن ،برای خودشون عادی ولی اگر فرهنگ مرد سالاری تو شهر شما نباشه براتون سخته

مادر برای همه مهمه فک نکنم کسی مستثنی باشه مرد سالاری رو زیاد ندیدم مخصوصا اینکه هنوزم خیلی باهاشون ...

آره منم کرمانم  .   مثلا اوناییکع میگن مرد سالاری خودشون یا ضعیفن ک حرف مردم قبول میکنن 

یا کلا ی حسی نسبت ب ترکها دارن .  و گرنه 

تبریزم منمنسبت به تهران شمال مردسالارترنشاید یک درصد نباشن ولی اکثریت همیننتبریزمتو اردبیل ارومیه فا ...

مرد سالاری ظاهر قضیه است

در بطن حرف و خواسته زن به کرسی میشینه

هرچند مرد همون خواسته رو هم انتخاب خودش نشون میده

خیلی به مهارت زن بستگی داره

اتفاقا مخ مردای تورک خیلی راحت تر میشه زد😅

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

باید از خانواده شون تحقیق کنی نه مردم اون استان شاید الان شوهر یکی خوب بود بهت گفت عالین ولی شوهر تو بد از آب دربیاد 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم