2777
2789
اصالتا شیرازیم ولی کرج متولد شدم و اینجا هستیم کلا

فکر گنم بتونی باهاشون ارتباط بگیری فقط باید قلق دستت بیاد بیشتر ازش سوال بپرس مثلا فلان موقعیت پیش بیاد تو چیکار میکنی یا فلان موقعیت بسه خانوادت چیکار میکنن از رسم رسومشون بپرس چند ماه اشنا شو باهاس

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شما باهاشون برخورد داشتین ؟

بله زیاد

من خودم تبریزم یه طرفم اردبیل خیلی از پسراش و مرداش رو میشناسم چندین سال هم تو یه گپ بودم همشون اردبیلی بودن

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

ببینید همه جا خوب و بد دارن 

ولی اینم بگم تبریزیا الان میان میگن ترک اردبیل بد هست و اینکه دوتا ترک زبان هستن که احساس میکنن یکی حق اون یکی رو خورده 

و اینکه ترک اردبیل خیلی دست و دلبازتر هست 

اینو ب چشم دیدم و اینکه تو عروسیاشون سنگ تموم میذارن 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

تبریزم منمنسبت به تهران شمال مردسالارترنشاید یک درصد نباشن ولی اکثریت همیننتبریزمتو اردبیل ارومیه فا ...

خوب شاید خانواده ای که شما باهاش وصلت ردی اینجور باشن با م نمی شه گفت همه اینطورن

من چندبار رفتم رفت و امدم داشتم

مردمش هیچ مشکلی ندارن یه مردم عادی و ساده 

اینام که میگن تعصبی بددهن و سنتی ان جایی ندیدن همه شهرا ایران همینجورین شهرا بزرگم هست چون جمعیت زیاده دیده نمیشه 

اگه برای ازدواج میگی با قومیت خودت ازدواج کن 

من تو رابطم خیلی اذیت شدم و بعد سه سال هنوز افسردگی و حال بدی اون رابطه رومه

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

اردبیلی ها چطور؟

اردبیل ببین پسرهاش اون زبون بازی فارس ها رو ندارن که دایم قربون صدقه بذن عملا نشون میدن ابراز احساسات هم دارن ها ولی به شددددت فارسها نیست

نسبت به شیراز و تهران یه کم درجه ی مردسالاری بیشتره

نمیگم زورگو هستن با حرف خودشونه 

نه تو خانوادت مردسالاری هرچی هست فکر کن سی درصد بیشتر ازون

یه چیز وحشتناک نیست بگم که بترسی یه کوچولو بیشتر از فارسها مردسالارن

ببینید همه جا خوب و بد دارن ولی اینم بگم تبریزیا الان میان میگن ترک اردبیل بد هست و اینکه دوتا ترک ز ...

اره هروسیا و رسم رسومشون خیلی تشریفاتی و قشنکه

کلا ترکها تشریفات رو دوست دارن

اره منم واقعا موندم خیلی چیزای جالبی نشنیدم درموردشون...

هیچ کس اخلاقش ربطی به شهر و قومیتش نداره ببخشید ولی اینا چرته

اینجا هم تا جای که دیدم از همه شهر ها و قومیت ها همین حرف هارو میزنن که بدن هیولان

بنظرم بعضی شهرهای ترک زبان فقط خودشون با شهر خودشون ازدواج کنن بهتره

بعضی تعصب ها و آداب و رسوم و تفکرات سنتی شون برای فارس ها اونقدر اهمیت ندارد که برای ترک ها داره

بعدم خودشون میتونن با هم بهتر کنار بیان