2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی ناراحتم ای کاش نمیگفتم

226 بازدید | 17 پست

امسال توی وضعیت بد اقتصادی افتادیم تنها امیدم کنکور بود که بتونم خودمونو یکم از این وضعیت نجات بدم ک قبول نشدم و پارسال خودمو خفه کردم با خوندن ولی هیچ تلاشم بیهوده بود

توی این مدت هم خونواده مادریم خیلی هوامونو داشتن پارسال ک پول آزمون آزمایشی  نداشتم داییم بهم پول می‌داد بدون اینکه بهش بگم یا مادربزرگم بهم میداد من مخالفت میکردم ولی با اصرار زیاد مجبور میشدم قبول کنم به خودم قول داده بودم به محض اینکه قبول شم همه اینارو براشون جبران کنم ولی متاسفانه شرمنده شدم پیششون😔

امسال سعی کردم دیگه با این شرایط سازگار شم خودم بخونم و کلاسی چیزی نرم فقط این چندماه فکر میز تحریر افتاده به سرم پارسال از زمین بشدت اذیت شدم گردن درد و کمر درد گرفتم لباسام‌ پاره شد امسالم داداشم کوچیکه راه می‌ره خیلی با وسایلم ور میره و اذیت می‌کنه و چندماه دارم به خانوادم میگم میز تحریر بگیرن ولی دستشون نمی‌رسه 

خالم از اون ادماییه که خیلی دست و دلبازه شده حتی طلا هم بخشیده 

امشب هم مهمونی اومده بودن خونمون دخترخالم میدونست وضعیتمون واسه همین اومد بام‌ همدردی کرد یعنی قشنگ حرف دلمو میزد چندماه افسرده شدم سر این قضیه خیلی آروم شدم باحرفاش یکهو از دهنم پرید بهش گفتم فردا میخوام انشگتر طلامو بفروشم میز بگیرم وقتی فهمید گفت نه ما داریم و بهت میدم و فلان و رفت به خالم گفت خالم هم گفت آره بی استفاده مونده توی اتاق و بهت میدیمش

خیلی ناراحتم ای کاش نمیگفتم اونا خیلی بهمون کمک کردن قبلا خو کمدشونو دادن به ما بدون هیچ پولی 

چقدر غذاو خرید وجنس بهمون کمک میکنن😔😔😔💔

بچه ها خیلی ناراحتم می‌دونم اصلا قبول نمیکنه پول هم بهش بدم کاش فراموش کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز دلم قربونت برم من❤️ نگران نباش یه روزییی همه چیییی روبه راه میشه فقط صبور باش و ادامه بده دختر ...

ممنون عزیزم ❤️🌹

فرهنگیان میخواستم متاسفانه دعوتم نشدم

باز خوبه خاله ات خوبه ....خاله های ما با ما رفت امد نمی کنن ...شنیدیم پشت سرمون گفتن هیچی ندارن بخو ...

تنها شانسی که توی زندگیم داشتم همین بود 

وگرنه همه هام جادوگرن کلا خانواده پدریم اینطورن حتی پدرمم از خانوادش متنفره

ممنون عزیزم ❤️🌹فرهنگیان میخواستم متاسفانه دعوتم نشدم

جیگر طلا اصلا فرهنگیان ارزش غصه خوردن نداره هنوز که تموم نشده شاید یه رشته خوب دیگه بیاری منم امسال کنکور دادم و مثل تو حتی دعوت هم نشدم ولی خوب امید دارم از بقیه رشته ها یه چیز خوب بیارم 

جیگر طلا اصلا فرهنگیان ارزش غصه خوردن نداره هنوز که تموم نشده شاید یه رشته خوب دیگه بیاری منم امسال ...

اخه میدونی فرهنگیان هم شغلت تضمینه هم از دانشجویی دستت تو جیب خودته رشته های دیگه که اینطور نیست برم دانشگاه کی از لحاظ مالی تامینم میکنه

اخه میدونی فرهنگیان هم شغلت تضمینه هم از دانشجویی دستت تو جیب خودته رشته های دیگه که اینطور نیست برم ...

دانشگاه دولتی آنچنان هزینه ای نداره ، بنظرمم میری دانشگاه یه شهر خوب کنارش هم خودت یه کار کوچولویی پیدا می کنی که بتونی هزینه هات رو بدی نمونش دختر همسایه ما دانشگاه بوشهر قبول شد در کنار دانشگاهش رفت با خواهش و تمنا توی ی داروخونه مشغول به کار شد و خلاصه کمکشون می کرد از این راه هزینه ی دانشگاشو داد