2821
2789

من ماسک مو فولیکا میزنم 

برای بعد از حمامه 

بنفشه 

جاشم تیوپی هستش عالیه

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سرم مو هم کریستال خوبه 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

منم میخوام م وهام صافه صاف شه.البته الان هست ها ولی میخوام یه حالت لخت پیدا کنه شونه میکنم انگار همشون رو هوا دارن شنا میکنن.پفم وایمیسته بدم میاد.تازه پاییناشم مثل جارو شده.لطفا منم راهنمایی کنین

مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس####توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟؟ واقعا چرا؟؟
سلام شادی جون 😍بعد حمام باید بزنم؟اصل وفیک نداره؟

سلام عشقم ن منکه تاحالا فیکشو نخریدم...بعد حموم رو موی خیس میزنم من...عالی میشه موهام انگار اتو کشیدی نرم و لخت 

♥𝙻𝚘𝚟𝚎 𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚢?? +perspolis♥�
من yunsey 11+1 بعد حموم میزنم خیلی خوبه البته موهای من رنگ نداره تازه امروز میخوام رنگ کنم ولی این م ...

قیمتشم بگید لطفاوفیک نداره؟

ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤
سلام عشقم ن منکه تاحالا فیکشو نخریدم...بعد حموم رو موی خیس میزنم من...عالی میشه موهام انگار اتو کشید ...

واقعا ممنون عزیزدلم دعات میکنم خیلی اذیتم واسه خشکی موهام امروز میرم میخرمش😘😘😘❤❤

ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤
من ماسک مو فولیکا میزنم  برای بعد از حمامه  بنفشه  جاشم تیوپی هستش عالیه

منم فولیکا میزنم البته جلدش زرد،خیلی راضیم،،

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
من ماسک مو فولیکا میزنم  برای بعد از حمامه  بنفشه  جاشم تیوپی هستش عالیه

میگم بنفشش به چه درد میخوره؟

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢